Spremljajte nas

Dogodki

Športnik leta 2021: Med prejemniki priznanj tudi Arijalda!

Zveza športnih društev Ravne na Koroškem vabi na prireditev ŠPORTNIK LETA 2021, ki bo v torek, 10. maja 2022 s pričetkom ob 18 uri! Podelitev priznanj bo potekala v Kulturnem centru na Ravnah, za najboljšo športnico in športnika, najboljšo ekipo in mlade perspektivne športnike v Občini Ravne na Koroškem. Mesto Ravne na Koroškem so znane…

Zveza športnih društev Ravne na Koroškem vabi na prireditev ŠPORTNIK LETA 2021, ki bo v torek, 10. maja 2022 s pričetkom ob 18 uri! Podelitev priznanj bo potekala v Kulturnem centru na Ravnah, za najboljšo športnico in športnika, najboljšo ekipo in mlade perspektivne športnike v Občini Ravne na Koroškem. Mesto Ravne na Koroškem so znane po dolgoletni tradiciji športa. Spomnimo, zadnja dva najboljša športnika za leto 2020, sta bila plavalka Daša Tušek in alpski smučar Rok Ažnoh.

S ponosom tokrat sporočamo, da bo med prejemniki priznanj za perspektivne športnike tudi članica našega kluba, Arijalda Mustafić. Zadnji uspehi ravenskega badmintona niso ostali neopaženi v širši lokalni skupnosti in Arijalda je zagotovo zasluženo med dobitniki priznanj. Arijalda Mustafić je bila v lanskem letu najboljša slovenska igralka v badmintonu v kategoriji U-13 – prvo mesto na slovenski jakostni lestvici med posameznicami, dvakratna zmagovalka na državnih turnirjih U-13, bila je neporažena na vseh slovenskih turnirjih, kjer je nastopila…! Žal je ostala le brez naslova državne prvakinje, saj je bila ravno takrat pozitivna na koronavirus, kar ji je preprečilo nastop na državnem prvenstvu v Ljubljani. Njeni rezultati in uspehi so jo v letošnjem letu uvrstili v slovensko reprezentanco do 15. let, kjer bo v maju nastopila  na mednarodnem turnirju v Opatiji.

Vabljeni na ogled prireditve!

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Sredozemske igre – Oran 2022: Bronasti Andraž Krapež!

Od 25. junija do 5. julija 2022 v alžirskem Oranu potekajo Sredozemske igre. Tretji...

Serbian U17/Youth International Novi Sad 2022: Tri medalje za Slovenijo

Od 23.-26. junija je v SC Slana Bara v Novem Sadu potekal jubilejni 10....

9. Victor Hofsteig Youth International 2022: Bronasti Tija in Lana

V Dornbirnu se je končal tridnevni 9. Victor Hofsteig Youth International 2022, ki se...

Sredozemske igre – Oran 2022: V Alžirijo tudi badmintonisti

139 športnikov in športnic bo zastopalo Slovenijo na Sredozemskih igrah, ki bodo potekale od...

Več v Dogodki