Spremljajte nas

Aktualno

Že znan tekmovalni koledar, ponovno na Prevaljah najboljši v kategoriji U-15…

Na sliki: Bela Oder, na DP U-15 na Prevaljah (Foto: Peter Recko) Že je znan in potrjen tekmovalni koledar 2019/2020 z vsemi organizatorji turnirjev. Z veseljem lahko sporočimo, da bomo ponovno na Prevaljah gostili najboljše tekmovalce in tekmovalke v kategoriji U-15. Že po petih mesecih se bodo spet na Koroškem zbrali najboljši v tej starostni…

Na sliki: Bela Oder, na DP U-15 na Prevaljah (Foto: Peter Recko)

Že je znan in potrjen tekmovalni koledar 2019/2020 z vsemi organizatorji turnirjev. Z veseljem lahko sporočimo, da bomo ponovno na Prevaljah gostili najboljše tekmovalce in tekmovalke v kategoriji U-15. Že po petih mesecih se bodo spet na Koroškem zbrali najboljši v tej starostni kategoriji, kjer v novi sezoni od domačih igralk in igralcev pričakujemo odlične uvrstitve. Na Ravnah bomo v soboto, 11. januarja 2020 organizirali že 5. mednarodni otroški badminton festival –Badmintonček-Badmintončica 2020 v kategorijah U-9, U-11 in U-13.

V tekmovalnem koledarju mladinskih tekmovanj so v letošnji sezoni predvideni tudi skupni treningi U-13/U-15, kjer se bodo na enodnevnih skupnih treningih srečevali najboljši igralci in igralke. V že določenih terminih sicer še niso znani vsi organizatorji treningov. Na Koroškem bo potekal še en državni turnir, ŠD Sele-Vrhe organizira 3. turnir do 13. let, ki bo potekal v soboto, 4. aprila 2020 (Na Muti ali v Slovenj Gradcu).

Celotni tekmovalni koledar za mladinska tekmovanja 2019/2020 si poglejte pod meni  TEKMOVANJA/KOLEDAR TEKMOVANJ, kjer še lahko pride do nekaterih manjših sprememb oz. dopolnitev koledarja.

 

Pokrovitelji


Najnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Turnir za začetnike -VESELI BADMINTON – 12.12. 2019!

Fotografija: Lanski udeleženci Veselega badmintona Lansko leto v decembru smo prvič priredili turnir za...

5. Otroški badminton festival -Badmintonček-Badmintončica 2020

Potekajo že priprave na naš tradicionalni in največji dogodek – 5. Otroški badminton festival,...

Približuje se 1. turnir U-15, ki bo na Prevaljah…

Na sliki: Žiga Podgoršek (BK Medvode) V soboto, 12. oktobra 2019 bo na Prevaljah...

25. TEM Slovenia Youth&Junior International 2019: Izjemna konkurenca na Dolenjskem

Na sliki: Vivien Sandorhazi (Madž), sedma igralka na mladinski svetovni jakostni lestvici Od 13.-15....

Več v Aktualno