Spremljajte nas

Aktualno

1.Turnir U-15 -Prevalje: Na Prevaljah tudi Osmi potnik…

Na sliki: Ariana Korent (BK Ljubljana) V soboto, 12. oktobra 2019 bo v telovadnici OŠ Franje Goloba na Prevaljah v organizaciji BK Karizma Ravne na Koroškem potekal 1. turnir U-15, ki bo že nakazal, kdo so imena v tej kategoriji, ki bodo v letošnji sezoni krojila sam vrh. Glavni favoriti za  zlato odličje v posamični…

Na sliki: Ariana Korent (BK Ljubljana)

V soboto, 12. oktobra 2019 bo v telovadnici OŠ Franje Goloba na Prevaljah v organizaciji BK Karizma Ravne na Koroškem potekal 1. turnir U-15, ki bo že nakazal, kdo so imena v tej kategoriji, ki bodo v letošnji sezoni krojila sam vrh. Glavni favoriti za  zlato odličje v posamični konkurenci so Nika Bedič (BK Mladost) pri dekletih in Mark Koroša (BK Kungota) ter Žiga Podgoršek (BK Medvode). Prihaja nekaj mladih igralcev iz mlajše kategorije, ki se bodo že na Prevaljah želeli se dokazati v kategoriji U-15. Med njimi je treba vsekakor omeniti Anjo Blazina (BK Ljubljana), ki je blestela prejšnji teden na turnirju U-17, saj je premagala kar štiri leta starejšo Zojo Novak, v tekmi za tretje mesto pa je presenetljivo ugnala še izvrstno Lendavčanko Niko Bedič. Poleg nje je treba pri dekletih omeniti njeno klubsko kolegico Ariano Korent, Vesno Halič iz Kungote, Ivo Košo iz Lendave in sestri Lucio in Alino Bremec iz Ljubljane. Pri fantih je še zahtevnejša konkurenca, vendar že trkajo na vrata za vstop med najboljše igralce U-15  tudi že mlajši Gašper Trobec (BK Ljubljana), Tim Škrlj iz Mirne, ki je zmagal prejšnji teden na turnirju U-13, Vid Koščak (BK Mirna) in ostali.

Na Prevaljah tudi Osmi potnik…

…Če ste kdaj gledali film Osmi potnik, potem se sprašujete, kaj zdaj to pomeni… A na Prevaljah bo nastopilo natančno osem igralcev in igralk iz BK Karizma. Kdo bo tisti osmi potnik za Prevalje, ki prihaja z Raven in ki se ga bodo lahko vsi bali, ni toliko pomembno, saj so v zadnjih dneh imeli ravenski igralci in igralke kar nekaj težav s poškodbami in boleznijo, in upamo da bodo do sobote odpravljene vse težave, in da bo vsa osmerica enako dobro pripravljena za nastop, in bodo vsi lahko odigrali vlogo »Nezemljana«…Mimogrede, glavna igralka filma Osmi potnik Sigourney Weaver ravno te dni praznuje častitljivih 70 let.

In na Prevaljah pričakujemo ravno tako število igralcev –  okoli 70 najboljših tekmovalcev in tekmovalk v tej starostni kategoriji, danes se končujejo prijave.

 

BK Karizma –prijavljeni tekmovalci:

Dekleta posamezno:

 • Nina Razgoršek
 • Bela Oder
 • Alma Sekereš
 • Klara Novak

 

Fantje posamezno:

 • Marko Haber
 • Valentin Gorenšek
 • Sergej Filip Ilić
 • Nitai Tarkuš

 

Dekleta dvojice:

 • Nina Razgoršek –Bela Oder
 • Alma Sekereš –Klara Novak

 

Fantje dvojice:

 • Marko Haber –Valentin Gorenšek
 • Sergej Filip Ilić –Nitai Tarkuš

 

Povezava na žreb in časovnico (objavljeno bo v petek zvečer):

https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=2610C64C-9C98-4A42-987A-F4D2E28E7508.

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Turnir za začetnike -VESELI BADMINTON – 12.12. 2019!

Fotografija: Lanski udeleženci Veselega badmintona Lansko leto v decembru smo prvič priredili turnir za...

5. Otroški badminton festival -Badmintonček-Badmintončica 2020

Potekajo že priprave na naš tradicionalni in največji dogodek – 5. Otroški badminton festival,...

Približuje se 1. turnir U-15, ki bo na Prevaljah…

Na sliki: Žiga Podgoršek (BK Medvode) V soboto, 12. oktobra 2019 bo na Prevaljah...

25. TEM Slovenia Youth&Junior International 2019: Izjemna konkurenca na Dolenjskem

Na sliki: Vivien Sandorhazi (Madž), sedma igralka na mladinski svetovni jakostni lestvici Od 13.-15....

Več v Aktualno