Spremljajte nas

Poročila

16. zaključni turnir – Gradec: Natančno 100 udeležencev…

Na sliki od leve proti desni : Anna Reiter, Manca Mlinarič in Bela Oder V soboto, 22. junija 2019 se je v športni hali A združenja Askoe v Gradcu zaključnega turnirja v organizaciji  BC Smash Graz, udeležilo natančno 100 udeležencev. Na posebno povabilo smo se turnirja udeležili tudi člani ravenskega kluba Karizma, kar je dalo…

Na sliki od leve proti desni : Anna Reiter, Manca Mlinarič in Bela Oder

V soboto, 22. junija 2019 se je v športni hali A združenja Askoe v Gradcu zaključnega turnirja v organizaciji  BC Smash Graz, udeležilo natančno 100 udeležencev. Na posebno povabilo smo se turnirja udeležili tudi člani ravenskega kluba Karizma, kar je dalo dogodku mednarodni pomen. »Švicarski« sistem tekmovanja je omogočal vsem enako število tekem in za vse nas je bila to nova in prijetna izkušnja ob koncu sezone. Udeleženci so se pomerili v  šestih kategorijah, v posamični konkurenci ter v dvojicah.

V najmočnejši A skupini je zmagal avstrijski reprezentant Nicolas Rudolf pred Christianom Hartnerjem in Erikom Seiwaldom. V skupini B je zmagal Nathan Schuur, drugi je bil Thomas Ortmann in tretje mesto je osvojil Mario Diethart. V tej izjemno močni  kakovostni skupini B je 13. mesto osvojil Marko Haber, 15. je bil Valentin Gorenšek in 16. Anton Polovšek. V C skupini je zmagal Markus Schneider pred Rushikeshem Baghotom in Walterjem Rappoldom. Nebojša Ilić je osvojil 11. mesto.

V mladinskih kategorijah so ravenski igralci in igralke dosegali odlične rezultate. V kategoriji U15/U17 je zmagala Manca Mlinarič, ki je v finalu premagala Anno Reiter iz Celovca v treh setih (26:28; 21:9; 21:14), tretje mesto je osvojila Bela Oder, ki je premagala Nino Razgoršek z 21:17 in 21:13. Tudi ostala dekleta so bila čisto pri vrhu – peta je bila Alma Sekereš, šesta Zala Lesjak in sedma Klara Novak!

V kategoriji U-11/U-13  je zmagal Shangzu Zhan iz Celovca pred Aronom Wesianom in Mirando Zhang. Sergej Filip Ilić je osvojil šesto mesto, Nitai Tarkuš je bil 9. in Vito Cifer na desetem mestu! V kategoriji U-9 je zmagal Luka Jurić, druga je bila Annika Waukmann pred Lauro Waukmann.

Trojna zmaga v dvojicah U-15/U-17

V dvojicah A sta zmagala Nicolas Rudolf in Phillip Drexler pred dvojico Gustav Andree in Tobias Rudolf, tretje mesto sta osvojila Richard Schneeberger. V skupini B sta zmagala Jenny Ertl in Britta Rudolf, druga sta bila Chiara Rudolf in Matteo Badent, tretje mesto sta osvojila Mario Diethart in Juergen Schneeberger. Na sedmo mesto sta se uvrstila Anton Polovšek in Klavdija Blažek. V skupini C sta zmagala Marcus Schneider in Janos Halasz pred Tobiasom in Georgom Krompassom, tretje mesto sta osvojila Birgit Truttenberger in Guido Gratsch.

V kategoriji U-15/U17 trojna ravenska zmaga  v dvojicah…V finalu sta Bela Oder in Nina Razgoršek premagali Manco Mlinarič in Almo Sekereš z 21:9, 17:21 in 21:19, tretje mesto sta osvojila Marko Haber in Valentin Gorenšek,  sedmi sta bili Klara Novak in Zala Lesjak ter 11. mesto sta osvojila Sergej Filip Ilić in Nitai Tarkuš.

 

 

 

 

 

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Državno člansko prvenstvo v badmintonu prvič v Mariboru

Na sliki: Miha Ivančič in Petra Polanc, Foto: Grega Valančič Sportida Mariborska športna dvorana...

DP srednjih šol v badmintonu – posamično: Državni naslov za Ivančiča in Jordanovo

Na sliki: Anja Jordan, Foto Peter Recko V sredo, 29. januarja 2020 je potekalo...

63. člansko državno prvenstvo v badmintonu: Kdo bo slavil v Mariboru?

Še natančno teden dni nas loči do 63. članskega državnega prvenstva v badmintonu, ki...

Že 28. tradicionalni silvestrski tek na Ravnah okoli naselja Javornik

V torek, 31. decembra 2019 bo okoli naselja Javornik potekal že 28. tradicionalni silvestrski...

Več v Poročila