Spremljajte nas

Aktualno

7.Veteransko DP-Celje: Enajst medalj za koroške igralke in igralce!

V Badminton centru v Celju so se na 7. Veteranskem državnem prvenstvu v badmintonu izkazali koroške igralke in igralci. V moških dvojicah +35 sta bronasto medaljo osvojila Anton Polovšek in Jernej Popič (BK Karizma). Tretje mesto sta prav tako osvojili Petra Mikeln in Vanja Vravnik (BK Karizma) med ženskimi dvojicami +35. V posamični ženski konkurenci…

V Badminton centru v Celju so se na 7. Veteranskem državnem prvenstvu v badmintonu izkazali koroške igralke in igralci. V moških dvojicah +35 sta bronasto medaljo osvojila Anton Polovšek in Jernej Popič (BK Karizma). Tretje mesto sta prav tako osvojili Petra Mikeln in Vanja Vravnik (BK Karizma) med ženskimi dvojicami +35. V posamični ženski konkurenci +45 so medalje osvojile koroške igralke, in sicer je naslov veteranske državne prvakinje osvojila Andreja Preložnik (ŠD Sele-Vrhe) , druga je bila Danijela Mori Laznik (ŠD Rekreator Dravograd), tretje mesto je osvojila Klavdija Blažek (ŠD Sele-Vrhe). V ženskih dvojicah +45 sta zmagali Andreja Preložnik in Danijela Mori Laznik (ŠD Sele-Vrhe/ŠD Rekreator) pred Klavdijo Blažek in Minko Ivančič (ŠD Sele-Vrhe/BK Medvode). V mešanih dvojicah +45 sta srebrno medaljo osvojila Klavdija Blažek in Aljoša Rovan (ŠD Sele-Vrhe/BK Brežice), tretja sta bila Andreja Preložnik in Igor Repše (ŠD Sele-Vrhe/BK Medvode).

Ob tem je treba omeniti še dva Korošca, ki igrata za druge klube – srebrno medaljo je osvojil Samo Rubin (BK Bit) med posamezniki +45 in Jurij Rudolf (BK Branik), ki je osvojil tretje mesto med posamezniki +35.

Vsem iskrene čestitke za odlične nastope in rezultate!

 

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Yonex All England 2020: Po 21 letih zopet danska zmaga med posamezniki

Na sliki: Hiroyuki Endo in Yuta Wanatabe (Japonska) V nedeljo se je končal že...

Yonex All England 2020: Presenetljivi polfinalist Malezijec Lee Zii Jia

Na sliki: Lee Zii Jia (Malezija) Znani so že vsi polfinalisti letošnjega turnirja Yonex...

Yonex All England 2020: Odlični Marcus Elllis do dveh četrtfinal

Na sliki:  Marcus Ellis in Lauren Smith (Anglija) Od danes, petek trinajstega naprej v...

Prihajajo trije 3. državni turnirji…

Pred nami so trije 3. državni turnirji v badmintonu v štirih mladinskih kategorijah. Najprej...

Več v Aktualno