Spremljajte nas

Aktualno

7.Veteransko DP-Celje: Enajst medalj za koroške igralke in igralce!

V Badminton centru v Celju so se na 7. Veteranskem državnem prvenstvu v badmintonu izkazali koroške igralke in igralci. V moških dvojicah +35 sta bronasto medaljo osvojila Anton Polovšek in Jernej Popič (BK Karizma). Tretje mesto sta prav tako osvojili Petra Mikeln in Vanja Vravnik (BK Karizma) med ženskimi dvojicami +35. V posamični ženski konkurenci…

V Badminton centru v Celju so se na 7. Veteranskem državnem prvenstvu v badmintonu izkazali koroške igralke in igralci. V moških dvojicah +35 sta bronasto medaljo osvojila Anton Polovšek in Jernej Popič (BK Karizma). Tretje mesto sta prav tako osvojili Petra Mikeln in Vanja Vravnik (BK Karizma) med ženskimi dvojicami +35. V posamični ženski konkurenci +45 so medalje osvojile koroške igralke, in sicer je naslov veteranske državne prvakinje osvojila Andreja Preložnik (ŠD Sele-Vrhe) , druga je bila Danijela Mori Laznik (ŠD Rekreator Dravograd), tretje mesto je osvojila Klavdija Blažek (ŠD Sele-Vrhe). V ženskih dvojicah +45 sta zmagali Andreja Preložnik in Danijela Mori Laznik (ŠD Sele-Vrhe/ŠD Rekreator) pred Klavdijo Blažek in Minko Ivančič (ŠD Sele-Vrhe/BK Medvode). V mešanih dvojicah +45 sta srebrno medaljo osvojila Klavdija Blažek in Aljoša Rovan (ŠD Sele-Vrhe/BK Brežice), tretja sta bila Andreja Preložnik in Igor Repše (ŠD Sele-Vrhe/BK Medvode).

Ob tem je treba omeniti še dva Korošca, ki igrata za druge klube – srebrno medaljo je osvojil Samo Rubin (BK Bit) med posamezniki +45 in Jurij Rudolf (BK Branik), ki je osvojil tretje mesto med posamezniki +35.

Vsem iskrene čestitke za odlične nastope in rezultate!

 

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Državno člansko prvenstvo v badmintonu prvič v Mariboru

Na sliki: Miha Ivančič in Petra Polanc, Foto: Grega Valančič Sportida Mariborska športna dvorana...

DP srednjih šol v badmintonu – posamično: Državni naslov za Ivančiča in Jordanovo

Na sliki: Anja Jordan, Foto Peter Recko V sredo, 29. januarja 2020 je potekalo...

63. člansko državno prvenstvo v badmintonu: Kdo bo slavil v Mariboru?

Še natančno teden dni nas loči do 63. članskega državnega prvenstva v badmintonu, ki...

Že 28. tradicionalni silvestrski tek na Ravnah okoli naselja Javornik

V torek, 31. decembra 2019 bo okoli naselja Javornik potekal že 28. tradicionalni silvestrski...

Več v Aktualno