Spremljajte nas

Aktualno

73. rekreativni turnir KBJL -Muta: Najboljša Lenart Žuber in Bela Oder

Na sliki: Bela Oder (Foto: Peter Recko) V soboto, 7. decembra 2019 je v telovadnici OŠ Muta potekal 73. rekreativni turnir KBJL v posamični konkurenci, ki se ga je udeležilo 34 tekmovalcev in tekmovalk s Koroške. Najboljša posameznika sta bila Lenart Žuber (ŠD Sele-Vrhe) in Bela Oder (BK Karizma), ki sta zmagala v kakovostni skupini…

Na sliki: Bela Oder (Foto: Peter Recko)

V soboto, 7. decembra 2019 je v telovadnici OŠ Muta potekal 73. rekreativni turnir KBJL v posamični konkurenci, ki se ga je udeležilo 34 tekmovalcev in tekmovalk s Koroške. Najboljša posameznika sta bila Lenart Žuber (ŠD Sele-Vrhe) in Bela Oder (BK Karizma), ki sta zmagala v kakovostni skupini A.

V kategoriji moški A je nastopilo 15 igralcev, kjer je zmago slavil Lenart Žuber (ŠD Sele-Vrhe) pred Samom Rubinom (ŠD Pameče), tretje mesto je osvojil Matej Skerlovnik (ŠD Sele-Vrhe). V kategoriji ženske A je slavila Bela Oder ( BK Karizma), drugo mesto je dosegla Manca Mlinarič (ŠD Sele-Vrhe) in tretja je bila Nina Razgoršek (BK Karizma).

V kategoriji moški B sta bila prijavljena le dva tekmovalca, tako da se je tekmovanje združilo s skupino C, in je bilo skupaj sedem tekmovalcev. Najboljši je bil Valentin Gorenšek (BK Karizma), drugi je bil Aljaž Mlekuš (ŠD Sele-Vrhe) in tretje mesto je dosegel Jernej Popič (BK Karizma). V kategoriji ženske B je zmagala Niki Globočnik Šegel (ŠD Sele-Vrhe) pred Danijelo Mori Laznik (ŠD Rekreator), tretje mesto je osvojila Ana Areh (ŠD Sele-Vrhe). V kategoriji ženske C je zmagala Izabela Lever (ŠD Sele-Vrhe), druga je bila Petra Mikeln (BK Karizma) in tretje mesto je osvojila Vanja Vravnik (BK Karizma).

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

63. člansko državno prvenstvo v badmintonu: Kdo bo slavil v Mariboru?

Še natančno teden dni nas loči do 63. članskega državnega prvenstva v badmintonu, ki...

Že 28. tradicionalni silvestrski tek na Ravnah okoli naselja Javornik

V torek, 31. decembra 2019 bo okoli naselja Javornik potekal že 28. tradicionalni silvestrski...

Badmintonček-Badmintončica 2020: Kdo bodo udeleženci in iz katerih držav?

Foto: Peter Recko Otroški badminton festival dobiva vse večjo mednarodno razsežnost in veljavo, saj...

Badmintonček-Badmintončica 2020: Še natančno mesec dni…

…Še natančno mesec dni je do 5. otroškega badminton festivala »Badmintonček-Badmintončica 2020«, ki bo...

Več v Aktualno