Spremljajte nas

Dogodki

9. mednarodni turnir v badmintonu – DONUT CUP 2019

Na sliki: Alma Sekereš –dvakrat bronasta na lanskem Donut Cupu Še sveži so spomini na lanski prvi vikend v marcu, ko smo se udeležili mednarodnega turnirja Donut Cup 2018. V Kungoti je takrat nastopilo kar 11 tekmovalcev iz BK Karizma, šest fantov in pet deklet. Posebej so se izkazala dekleta, ki so v kategoriji U-13…

Na sliki: Alma Sekereš –dvakrat bronasta na lanskem Donut Cupu

Še sveži so spomini na lanski prvi vikend v marcu, ko smo se udeležili mednarodnega turnirja Donut Cup 2018. V Kungoti je takrat nastopilo kar 11 tekmovalcev iz BK Karizma, šest fantov in pet deklet. Posebej so se izkazala dekleta, ki so v kategoriji U-13 osvojila kar štiri medalje. V posamični konkurenci je Bela Oder osvojila drugo mesto, srebrno medaljo sta v dvojicah osvojili Manca Mlinarič in Nina Razgoršek. Tretje mesto je v posamični konkurenci dosegla Alma Sekereš in v dvojicah Bela Oder in Alma Sekereš.

Letos bo že 9. mednarodni turnir v Kungoti, ki poteka v kar dveh dvoranah, v večnamenski dvorani OŠ Kungota in športni dvorani Hlade. Turnir bo potekal od 1.-3. marca 2019 v kategorijah U-11, U-13, U-15 in U-17 v posamični konkurenci in v dvojicah. Tradicionalni turnir privabi vsako leto kar veliko število udeležencev iz sosednjih držav ( Avstrija, Madžarska, Hrvaška), letos naj bi bili prvič tudi predstavniki Bolgarije.

 

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

3. turnir U-13: Ali lahko kdo preseneti še nepremagljiva Gašperja Trobca in Anjo Blazina?

Na sliki: Sergej Filip Ilić in Nitai Tarkuš Medvode so to soboto, 23. marca...

Seminarski trening z Majo Tvrdy v soboto, 20. aprila 2019

Foto: Peter Recko Naslednji seminarski trening z nekdanjo najboljšo slovensko igralko badmintona Majo Tvrdy,...

Državno prvenstvo U-15: Spominske majice z logotipom prvenstva…

Danes na koledarju piše 11. marec 2019, in je le še natančno dva meseca...

3. turnir U-15: Dvanajsterica za Muto

V soboto, 9. marca 2019 bo v organizaciji ŠD Sele-Vrhe na Muti potekal 3....

Več v Dogodki