Spremljajte nas

Aktualno

Ali bodo Bitovci ubranili državni naslov?

Na sliki: Andraž Krapež (BK Bit Ljubljana) Po dobrih treh mesecih brez tekmovanj v Sloveniji, se jutri s finalom lige 2020 vendarle nadaljuje dogajanje v slovenskem badmintonu. V Bit centru se bodo štiri ekipe pomerile za naslov državnega prvaka. Prvi polfinalni par je BK Bit Ljubljana in Manpower Olimpija, v drugem polfinalnem srečanju se bosta…

Na sliki: Andraž Krapež (BK Bit Ljubljana)

Po dobrih treh mesecih brez tekmovanj v Sloveniji, se jutri s finalom lige 2020 vendarle nadaljuje dogajanje v slovenskem badmintonu. V Bit centru se bodo štiri ekipe pomerile za naslov državnega prvaka. Prvi polfinalni par je BK Bit Ljubljana in Manpower Olimpija, v drugem polfinalnem srečanju se bosta pomerili ekipi TEM Mirna in Mr. Pet Medvode. Iz leta 2019 naslov državnih prvakov branijo badmintonisti Bit Ljubljana, drugi so bili takrat Medvodčani in tretje mesto so osvojili igralci in igralke BK Branik iz Maribora.

V Sloveniji so dovoljena le tekmovanja na najvišji ravni v članski konkurenci, tako bo jutri, 30. januarja 2021 potekalo finale lige 2020 v Ljubljani, že naslednji teden (6.-7. februar 2021) bo v Medvodah potekalo 64. člansko državno prvenstvo. Lanske državne naslove bodo branili: Andraž Krapež (BK Bit Ljubljana) in Kaja Stanković (BK Ljubljana) med posamezniki, v moških dvojicah Miha Ivanič in Gašper Krivec (BK Medvode/BK Mirna), v ženskih dvojicah Kaja Stanković in Petra Polanc (BK Ljubljana/BK Medvode) ter v mešanih dvojicah Miha Ivančič in Petra Polanc (BK Medvode).

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

64.člansko DP v badmintonu: Trije naslovi za domačo junakinjo Petro Polanc

Na sliki: Petra Polanc (BK Medvode), Foto: Grega Valančič Včeraj se je v Medvodah...

64.člansko državno prvenstvo v badmintonu: Pogumna Vita Miklič v boj proti mnogo mlajšim tekmovalkam

Na sliki, levo, Vita Miklič (BK Olimpija) na turnirju RAVNE OPEN 2019, Foto: Peter...

Serbian U-17/Youth International – Novi Sad 2020: Dve zlati medalji za Korošo

V Novem Sadu se je končal tradicionalni mednarodni turnir, ki se ga je udeležila...

Serbian U-17&Youth International -Novi Sad 2020: 12 tekmovalcev iz Slovenije…

Mnogi mednarodni turnirji v badmintonu so zaradi koronavirusa v tem času odpadli, kar pa...

Več v Aktualno