Spremljajte nas

Aktualno

Badmintonček-Badmintončica 2020 ponovno z Zavarovalnico Triglav

V začetku januarja bo potekal že jubilejni 5. otroški badminton festival – Badmintonček-Badmintončica 2020, ki ga podpira glavni pokrovitelj Orodjarstvo Polovšek. Tokrat bo ponovno zraven eden od pomembnih pokroviteljev festivala Zavarovalnica Triglav. Na tretjem letošnjem razpisu za dodelitev sponzorskih in donatorskih sredstev, ki se je zaključil 20. septembra 2019, so prejeli 356 vlog, in od…

V začetku januarja bo potekal že jubilejni 5. otroški badminton festival – Badmintonček-Badmintončica 2020, ki ga podpira glavni pokrovitelj Orodjarstvo Polovšek. Tokrat bo ponovno zraven eden od pomembnih pokroviteljev festivala Zavarovalnica Triglav. Na tretjem letošnjem razpisu za dodelitev sponzorskih in donatorskih sredstev, ki se je zaključil 20. septembra 2019, so prejeli 356 vlog, in od tega  podprli 154 projektov na lokalni in nacionalni ravni.

»Na podlagi vnaprej določenih meril, ki temeljijo na Strategiji sponzorstev in donacij Zavarovalnice Triglav, je komisija Zavarovalnice Triglav ocenila vašo vlogo. Z zadovoljstvom vam sporočamo, da se je vaša vloga uvrstila med izbor najboljših, zato bomo podprli vaš projekt oziroma aktivnost. Veseli nas, da bomo v prihodnje skupaj soustvarjali uspešne projekte v korist širše družbe in lokalnih skupnosti.« je zapisano v sporočilu, ki ga je poslala Polona Škrbec, vodja upravljanja družbene odgovornosti pri Zavarovalnici Triglav, d.d..

 

 

 

Pokrovitelji


Najnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

5. Otroški badminton festival -Badmintonček-Badmintončica 2020

Potekajo že priprave na naš tradicionalni in največji dogodek – 5. Otroški badminton festival,...

Približuje se 1. turnir U-15, ki bo na Prevaljah…

Na sliki: Žiga Podgoršek (BK Medvode) V soboto, 12. oktobra 2019 bo na Prevaljah...

25. TEM Slovenia Youth&Junior International 2019: Izjemna konkurenca na Dolenjskem

Na sliki: Vivien Sandorhazi (Madž), sedma igralka na mladinski svetovni jakostni lestvici Od 13.-15....

Dr. Tjaša Dimec Časar: Predavanje o vlogi športnega psihologa in o tekmovalnem stresu

V naslednji sezoni bomo redno sodelovali s športno psihologinjo dr. Tjašo Dimec Časar. V...

Več v Aktualno