Spremljajte nas

Aktualno

Badmintonček-Badmintončica 2020 ponovno z Zavarovalnico Triglav

V začetku januarja bo potekal že jubilejni 5. otroški badminton festival – Badmintonček-Badmintončica 2020, ki ga podpira glavni pokrovitelj Orodjarstvo Polovšek. Tokrat bo ponovno zraven eden od pomembnih pokroviteljev festivala Zavarovalnica Triglav. Na tretjem letošnjem razpisu za dodelitev sponzorskih in donatorskih sredstev, ki se je zaključil 20. septembra 2019, so prejeli 356 vlog, in od…

V začetku januarja bo potekal že jubilejni 5. otroški badminton festival – Badmintonček-Badmintončica 2020, ki ga podpira glavni pokrovitelj Orodjarstvo Polovšek. Tokrat bo ponovno zraven eden od pomembnih pokroviteljev festivala Zavarovalnica Triglav. Na tretjem letošnjem razpisu za dodelitev sponzorskih in donatorskih sredstev, ki se je zaključil 20. septembra 2019, so prejeli 356 vlog, in od tega  podprli 154 projektov na lokalni in nacionalni ravni.

»Na podlagi vnaprej določenih meril, ki temeljijo na Strategiji sponzorstev in donacij Zavarovalnice Triglav, je komisija Zavarovalnice Triglav ocenila vašo vlogo. Z zadovoljstvom vam sporočamo, da se je vaša vloga uvrstila med izbor najboljših, zato bomo podprli vaš projekt oziroma aktivnost. Veseli nas, da bomo v prihodnje skupaj soustvarjali uspešne projekte v korist širše družbe in lokalnih skupnosti.« je zapisano v sporočilu, ki ga je poslala Polona Škrbec, vodja upravljanja družbene odgovornosti pri Zavarovalnici Triglav, d.d..

 

 

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Yonex All England 2020: Po 21 letih zopet danska zmaga med posamezniki

Na sliki: Hiroyuki Endo in Yuta Wanatabe (Japonska) V nedeljo se je končal že...

Yonex All England 2020: Presenetljivi polfinalist Malezijec Lee Zii Jia

Na sliki: Lee Zii Jia (Malezija) Znani so že vsi polfinalisti letošnjega turnirja Yonex...

Yonex All England 2020: Odlični Marcus Elllis do dveh četrtfinal

Na sliki:  Marcus Ellis in Lauren Smith (Anglija) Od danes, petek trinajstega naprej v...

Prihajajo trije 3. državni turnirji…

Pred nami so trije 3. državni turnirji v badmintonu v štirih mladinskih kategorijah. Najprej...

Več v Aktualno