Spremljajte nas

Badmintonček-badmintončica

Badmintonček-Badmintončica 2022: Novinci so navdušili

Na sliki: Oskar Kaker (BK Karizma) v svojem elementu Ob koncu otroškega badminton festivala lahko z velikim zadovoljstvom ugotovimo, da je bilo veliko novincev videti na igriščih na Ravnah. Kar tretjina vseh udeležencev se je prvič udeležila turnirja v badmintonu, kjer so se lahko pomerili z vrstniki iz drugih klubov. BK Branik se je festivala…

Na sliki: Oskar Kaker (BK Karizma) v svojem elementu

Ob koncu otroškega badminton festivala lahko z velikim zadovoljstvom ugotovimo, da je bilo veliko novincev videti na igriščih na Ravnah. Kar tretjina vseh udeležencev se je prvič udeležila turnirja v badmintonu, kjer so se lahko pomerili z vrstniki iz drugih klubov. BK Branik se je festivala udeležil pretežno z začetniško skupino in tudi ostali klubi so imeli med svojimi vsaj kakšnega začetnika, kar je zelo pohvalno.

Tudi deseterica domačinov je uspešno prestala krstni nastop in doživela prvi stik s tekmovanjem. Skupina deklic interesne dejavnosti na OŠ Koroški jeklarji, ki trenirajo pod vodstvom športne pedagoginje Cvetke Praznik, je v zelo kratkem obdobju od decembra naprej zelo napredovala in že zbrala pogum za nastop na turnirju. Manca Čerpnjak, Marisa Adam, Evelyn Kocbek, Gaja Cvitanič in Nuša Založnik so tako doživele svoje prvo tekmovanje in nastop na festivalu. Prava škoda še za nekaj deklic, ki so manjkale zaradi karanten. Tudi novinci BK Karizma so se izkazali – To so bili: Najmlajši na turnirju Taib Mustafić (letnik 2015), vedno v akciji Oskar Kaker, bolj umirjeni Anže Vrčkovnik, nepredvidljiva Nija Hribernik in zelo razmišljajoča Lucija Mlačnik. Še bo pestro v prihodnje. Že se lahko veselimo naslednjih turnirjev, predvsem pa našega naslednjega otroškega badminton festivala v januarju 2023.

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

10.turnir bratstva in enotnosti: Na jubilejnem turnirju bo kar 200 udeležencev

V soboto, 29. januarja 2022 se bo v dveh športnih dvoranah v Brežicah (večnamenski...

Medvode Yonex Cup 2021: Največ zlatih medalj za romunske predstavnike

Na sliki: Katja Ellingsen (Norveška) Od 3.-5. decembra 2021 je v Medvodah potekal mednarodni...

Yonex Slovenia Future Series 2021 – Brežice: Dve medalji za Slovenijo!

Na sliki: Srebrni Nika Arih in Lia Šalehar (Slo), Foto: Veljko Jukič Od 25.-28....

Badmintonček-Badmintončica 2022: Datum – 8. januar 2022!

Foto: Peter Recko Znan je datum 6. otroškega badminton festivala –Badmintonček-Badmintončica 2022, ki bo...

Več v Badmintonček-badmintončica