Spremljajte nas

Aktualno

Badmintonček-Badmintončica 2022: Prvi odzivi

Prve spodbudne odzive na objavo termina  za 6. Otroški badminton festival –Badmintonček-Badmintončica 2022 smo že prejeli. Prvi so sporočilo poslali iz Celovca (Askoe Kelag Kaerten Klagenfurt) z obvestilom, da se bo turnirja udeležilo do 15 otrok. Oglasili so se tudi iz BK Medvedgrad Zagreb in BK Mengeš. Mi smo pripravljeni, da ponovno gostimo nadebudne badmintoniste…

Prve spodbudne odzive na objavo termina  za 6. Otroški badminton festival –Badmintonček-Badmintončica 2022 smo že prejeli. Prvi so sporočilo poslali iz Celovca (Askoe Kelag Kaerten Klagenfurt) z obvestilom, da se bo turnirja udeležilo do 15 otrok. Oglasili so se tudi iz BK Medvedgrad Zagreb in BK Mengeš. Mi smo pripravljeni, da ponovno gostimo nadebudne badmintoniste in badmintonistke iz širše okolice na našem tradicionalnem festivalu, ki je žal letos januarja odpadel zaradi epidemije koronavirusa.

Na Ravnah pa to verjetno ne bo edini turnir v badmintonu v naslednjem letu. Prijavili smo se namreč še na organizacijo državnega mladinskega turnirja, in sicer za 2. turnir U-13 (9. april 2022), ki je v razpisu objavljen kot samostojen turnir (enako tudi 2. turnir U-15) in nam še omogoča izvedbo v telovadnici s štirimi igrišči. Ostali državni turnirji so predvideni za dve starostni kategoriji, kar pomeni, da bi morali imeti na razpolago vsaj 6 igrišč.

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Medvode Yonex Cup 2021: Največ zlatih medalj za romunske predstavnike

Na sliki: Katja Ellingsen (Norveška) Od 3.-5. decembra 2021 je v Medvodah potekal mednarodni...

Yonex Slovenia Future Series 2021 – Brežice: Dve medalji za Slovenijo!

Na sliki: Srebrni Nika Arih in Lia Šalehar (Slo), Foto: Veljko Jukič Od 25.-28....

Badmintonček-Badmintončica 2022: Datum – 8. januar 2022!

Foto: Peter Recko Znan je datum 6. otroškega badminton festivala –Badmintonček-Badmintončica 2022, ki bo...

Prvi mednarodni airbadminton turnir v Sloveniji

V soboto, 18. septembra 2021 bo na peščenem igrišču Globoko potekal 1. airbadminton Slovenia...

Več v Aktualno