Spremljajte nas

Dogodki

DONUT CUP 2019: Udeleženci tudi iz Slovaške, Češke, Romunije in Bolgarije!

Prvi vikend v marcu se nam obeta pestra in kvalitetna udeležba tekmovalcev iz različnih držav na devetem mednarodnem turnirju DONUT CUP 2019 v Kungoti. “Trenutno so že prijavljeni tekmovalci iz Madžarske, Romunije, Češke, Slovaške, Hrvaške, Bolgarije, pričakujejo se še prijave iz Avstrije, tako da bo kar številčna udeležba iz tujine na letošnjem turnirju.” je med…

Prvi vikend v marcu se nam obeta pestra in kvalitetna udeležba tekmovalcev iz različnih držav na devetem mednarodnem turnirju DONUT CUP 2019 v Kungoti. “Trenutno so že prijavljeni tekmovalci iz Madžarske, Romunije, Češke, Slovaške, Hrvaške, Bolgarije, pričakujejo se še prijave iz Avstrije, tako da bo kar številčna udeležba iz tujine na letošnjem turnirju.” je med drugim povedal Marko Herman, predsednik BK Kungota. DONUT CUP bo potekal v dveh dvoranah na 13 igriščih, in po vsej verjetnosti se bo pričel v soboto, 2. marca. Organizator sicer v razpisu dopušča možnost pričetka turnirja že v petek, v primeru zelo velikega števila prijav. “Pričakujemo vendarle do okoli 120 prijav, kar pomeni, da skoraj zagotovo bomo pričeli s turnirjem v soboto in ne v petek.” je še dejal Herman. Prijave so do srede, 27. februarja 2019, ko bo tako že natančno znano, kdo vse bo nastopil na letošnjem DONUT CUPU.

Lanski zmagovalci so bili: Vito Peti iz Hrvaške v posamični konkurenci U-11, med deklicami je bila najboljša Anja Blazina iz BK Ljubljana.V dvojicah U-11 sta zmagali hrvaški dvojici, Vito Peti in Vito Blažić ter Ana Pranić in Kora Špehar. V konkurenci U-13 so vse zlate medalje osvojili slovenski igralci in igralke – v posamični konkurenci sta slavila Mark Koroša iz Kungote in Ariana Korent iz BK Ljubljana. V dvojicah so zmagali Žiga Podgoršek in Timotej Ušeničnik iz Medvod ter Ljubljančanki Anja Blazina in Ariana Korent. Najboljši posameznik med U-15 je bil Tomas Kollar iz Budimpešte, ki je tudi slavil v dvojicah skupaj z  Ouyangom Wangom. Med dekleti je zmagala Iva Sulić iz Zagreba, v dvojicah sta bili najboljši Anja Jordan in Zoja Novak iz BK Ljubljana.V kategoriji U-17 sta v posamični konkurenci zmagala Miha Masten iz BK Branik in Dunja Štrbenac iz Hrvaške. V dvojicah sta slavila Miha Masten in Borna Vadlja (BK Branik /BK Medjimurje), pri dekletih pa Neža Frank in Zala Žuran (BK Branik).

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

FZ Forza Slovenia International 2019: Zmagoslavje Indijca Sourabha Verme v Medvodah

Na sliki: Sourabh Verma (Indija) V Medvodah je končan mednarodni turnir FZ Forza Slovenia...

FZ Forza Slovenia International 2019: 220 udeležencev iz 41 držav!

Na sliki: Linda Zetchiri (Bolgarija) Na mednarodnem badmintonskem turnirju serije International v Medvodah, ki...

TEDEN ŠPORTA 2019 -TEDEN BADMINTONA

Od 17. maja do 26. maja 2019 bodo na Ravnah potekale različne aktivnosti športnih...

Seminarski trening z Majo Tvrdy: Analiza backhand udarca

Foto: Peter Recko V soboto, 20. aprila se nam obeta še en zanimiv seminarski...

Več v Dogodki