Spremljajte nas

O treningu

Dr. Tjaša Dimec Časar: Predavanje – Vloga športnega psihologa in strokovne psihološke priprave v športu

V soboto, 19. oktobra 2019 v času od 10.30 -12.00 bo v avli OŠ Koroški jeklarji (vhod s strani Glasbene šole) predavanje Dr. Tjaše Dimec Časar na temo: Vloga športnega psihologa in strokovne psihološke priprave v športu. Na predavanje ste vabljeni vsi starši vključno z otroci ( od začetnikov do tekmovalne skupine), kajti glavna tema je…

V soboto, 19. oktobra 2019 v času od 10.30 -12.00 bo v avli OŠ Koroški jeklarji (vhod s strani Glasbene šole) predavanje Dr. Tjaše Dimec Časar na temo: Vloga športnega psihologa in strokovne psihološke priprave v športu.

Na predavanje ste vabljeni vsi starši vključno z otroci ( od začetnikov do tekmovalne skupine), kajti glavna tema je ravno vloga športnega psihologa, ki zajema tudi odnos med starši-otroci na področju športa. Zelo zanimivo in koristno predavanje za vse in vabljeni, da se ga udeležite v čim večjem številu.
Tekmovalna skupina bo imela pred tem trening v telovadnici v času od 9.00 -10.15.

Doc. Dr. Tjaša Dimec Časar je doktorica psiholoških znanosti, terapevtka medicinske hipnoze in športna psihologinja. Korošica, ki že nekaj let živi v Ljubljani, je ena najbolj priznanih strokovnjakinj s tega področja. Nekdanja vrhunska odbojkarica je po končani športni karieri svojo poklicno pot začela na delovnem mestu mlade raziskovalke na Fakulteti za šport pod mentorstvom dr. Mateja Tušaka. Takrat je začela sodelovati z večjim številom mladih in tudi vrhunskih športnikov (alpsko smučanje, umetnostno drsanje, gorsko kolesarjenje, hokej, tenis, plavanje, odbojka, konjeništvo, tek na smučeh…), in jim pomagala pri psihološki pripravi na tekmovanja. Kot članica sekcije za psihologijo športa pri Društvu psihologov Slovenije izvaja tudi izobraževanja na temo psihološke priprave za športnike in trenerje. Zaposlena je v Terapevtsko-izobraževalnem centru Ahil, kjer izvaja izobraževanja in delavnice za različna podjetja, organizacije, društva in športne klube na temo obvladovanja stresa in izgorelosti ter psihološke priprave v poslovnem svetu in v športu.

Pokrovitelji


Najnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

5. Otroški badminton festival -Badmintonček-Badmintončica 2020

Potekajo že priprave na naš tradicionalni in največji dogodek – 5. Otroški badminton festival,...

Približuje se 1. turnir U-15, ki bo na Prevaljah…

Na sliki: Žiga Podgoršek (BK Medvode) V soboto, 12. oktobra 2019 bo na Prevaljah...

25. TEM Slovenia Youth&Junior International 2019: Izjemna konkurenca na Dolenjskem

Na sliki: Vivien Sandorhazi (Madž), sedma igralka na mladinski svetovni jakostni lestvici Od 13.-15....

Dr. Tjaša Dimec Časar: Predavanje o vlogi športnega psihologa in o tekmovalnem stresu

V naslednji sezoni bomo redno sodelovali s športno psihologinjo dr. Tjašo Dimec Časar. V...

Več v O treningu