Spremljajte nas

Zanimivosti

Indijec Arundeep Singh ustanovil badminton klub v Zadru

Pred letom dni je zaživel Badminton klub Zadar, katerega pobudnik je bil Indijec Arundeep Singh. Zanimiva življenjska zgodba in pot je za 38-letnega inženirja, ki prihaja iz mesta Khanna iz severnega dela Indije. Arundeep se že vse življenje ukvarja z badmintonom in kasneje ga je poklicna pot iz Indije popeljala v Švico. Tam je tudi…

Pred letom dni je zaživel Badminton klub Zadar, katerega pobudnik je bil Indijec Arundeep Singh. Zanimiva življenjska zgodba in pot je za 38-letnega inženirja, ki prihaja iz mesta Khanna iz severnega dela Indije. Arundeep se že vse življenje ukvarja z badmintonom in kasneje ga je poklicna pot iz Indije popeljala v Švico. Tam je tudi aktivno igral badminton za SC Uni Basel Club v Interligi. Nekega dne je dal odpoved v BMW-ju in se odločil, da bo potoval po svetu in spoznaval kulture. Po 12-tih obiskanih državah po svetu, se je leta 2015 zaustavil tudi na Hrvaškem, kjer se je nato ustalil. Kot velik ljubitelj badmintona, je svojo družbo navdušil za badminton in s prijatelji je ustanovil klub v Zadru. Letošnjega maja je bil organiziran že prvi turnir, ki se je imenoval »Badminton za vse«. Klub ima vse več navdušencev in je že tik pred sprejetjem v hrvaško badmintonsko zvezo.

Arundeep Singh ima certifikat »Science of training young athletes –  Level 1 in Level 2«. Več o tem lahko izveste v spodnjem videu:

https://www.youtube.com/watch?v=AfpNtgAdSzY

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Yonex All England 2020: Po 21 letih zopet danska zmaga med posamezniki

Na sliki: Hiroyuki Endo in Yuta Wanatabe (Japonska) V nedeljo se je končal že...

Yonex All England 2020: Presenetljivi polfinalist Malezijec Lee Zii Jia

Na sliki: Lee Zii Jia (Malezija) Znani so že vsi polfinalisti letošnjega turnirja Yonex...

Yonex All England 2020: Odlični Marcus Elllis do dveh četrtfinal

Na sliki:  Marcus Ellis in Lauren Smith (Anglija) Od danes, petek trinajstega naprej v...

Prihajajo trije 3. državni turnirji…

Pred nami so trije 3. državni turnirji v badmintonu v štirih mladinskih kategorijah. Najprej...

Več v Zanimivosti