Spremljajte nas

Zanimivosti

Indijec Arundeep Singh ustanovil badminton klub v Zadru

Pred letom dni je zaživel Badminton klub Zadar, katerega pobudnik je bil Indijec Arundeep Singh. Zanimiva življenjska zgodba in pot je za 38-letnega inženirja, ki prihaja iz mesta Khanna iz severnega dela Indije. Arundeep se že vse življenje ukvarja z badmintonom in kasneje ga je poklicna pot iz Indije popeljala v Švico. Tam je tudi…

Pred letom dni je zaživel Badminton klub Zadar, katerega pobudnik je bil Indijec Arundeep Singh. Zanimiva življenjska zgodba in pot je za 38-letnega inženirja, ki prihaja iz mesta Khanna iz severnega dela Indije. Arundeep se že vse življenje ukvarja z badmintonom in kasneje ga je poklicna pot iz Indije popeljala v Švico. Tam je tudi aktivno igral badminton za SC Uni Basel Club v Interligi. Nekega dne je dal odpoved v BMW-ju in se odločil, da bo potoval po svetu in spoznaval kulture. Po 12-tih obiskanih državah po svetu, se je leta 2015 zaustavil tudi na Hrvaškem, kjer se je nato ustalil. Kot velik ljubitelj badmintona, je svojo družbo navdušil za badminton in s prijatelji je ustanovil klub v Zadru. Letošnjega maja je bil organiziran že prvi turnir, ki se je imenoval »Badminton za vse«. Klub ima vse več navdušencev in je že tik pred sprejetjem v hrvaško badmintonsko zvezo.

Arundeep Singh ima certifikat »Science of training young athletes –  Level 1 in Level 2«. Več o tem lahko izveste v spodnjem videu:

https://www.youtube.com/watch?v=AfpNtgAdSzY

Pokrovitelji


Najnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

25. TEM Slovenia Youth&Junior International 2019: Izjemna konkurenca na Dolenjskem

Na sliki: Vivien Sandorhazi (Madž), sedma igralka na mladinski svetovni jakostni lestvici Od 13.-15....

Dr. Tjaša Dimec Časar: Predavanje o vlogi športnega psihologa in o tekmovalnem stresu

V naslednji sezoni bomo redno sodelovali s športno psihologinjo dr. Tjašo Dimec Časar. V...

10. turnir za pokal Turističnega tedna v naključno žrebanih dvojicah

V sredo, 14. avgusta 2019 je v telovadnici OŠ Črna potekal jubilejni 10. turnir...

EP U-17 – Gniezdo: Sedem kandidatov

Na sliki: Anja Jordan (BK Ljubljana), Foto: Peter Recko Od 30. avgusta do 7....

Več v Zanimivosti