Spremljajte nas

Aktualno

Li-Ning ADA Ljubljana 2019: Prijavljenih kar 233 udeležencev…

ADA liga združuje rekreativne igralce in igralke badmintona iz Srbije, BIH, Makedonije, Hrvaške in Slovenije, v letošnji sezoni je v koledarju lige sedem turnirjev. Štirje turnirji so že za nami (Kvarner OPEN 2018 v Opatiji, Fulir Zagreb , Srbija OPEN  v Zrenjaninu, turnir Bratstva in enotnosti v Brežicah). V soboto, 2. marca 2019 bo potekal…

ADA liga združuje rekreativne igralce in igralke badmintona iz Srbije, BIH, Makedonije, Hrvaške in Slovenije, v letošnji sezoni je v koledarju lige sedem turnirjev. Štirje turnirji so že za nami (Kvarner OPEN 2018 v Opatiji, Fulir Zagreb , Srbija OPEN  v Zrenjaninu, turnir Bratstva in enotnosti v Brežicah). V soboto, 2. marca 2019 bo potekal peti turnir – Li-Ning ADA Ljubljana 2019, v Bit centru. Z 233 prijavljenimi udeleženci je tako postal največji rekreativni turnir v Sloveniji. Med prijavljenimi je tudi Anton Polovšek (BK Karizma), ki bo tekmoval v posamični konkurenci D skupine ter v moških dvojicah C skupaj z Alešem Lotričem in v mešanih dvojicah C z Majdo Dessardo iz Hrvaške.

Naslednji turnir ADA lige bo 13. aprila 2019 v Varaždinu in nato sledi še v začetku junija finalni turnir ADA lige v Sarajevu.

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

3. turnir U-13: Ali lahko kdo preseneti še nepremagljiva Gašperja Trobca in Anjo Blazina?

Na sliki: Sergej Filip Ilić in Nitai Tarkuš Medvode so to soboto, 23. marca...

Seminarski trening z Majo Tvrdy v soboto, 20. aprila 2019

Foto: Peter Recko Naslednji seminarski trening z nekdanjo najboljšo slovensko igralko badmintona Majo Tvrdy,...

Državno prvenstvo U-15: Spominske majice z logotipom prvenstva…

Danes na koledarju piše 11. marec 2019, in je le še natančno dva meseca...

3. turnir U-15: Dvanajsterica za Muto

V soboto, 9. marca 2019 bo v organizaciji ŠD Sele-Vrhe na Muti potekal 3....

Več v Aktualno