Spremljajte nas

Aktualno

Medvode Forza Cup 2019 -Žreb: Nina, Bela, Klara proti Turkinjam, Alma proti Španki Novoi…

Na sliki: Valentin Gorenšek (BK Karizma) Znan je žreb 11. mednarodnega turnirja Medvode Forza Cup 2019, ki bo potekal od 29. novembra do 1. decembra 2019. Enajst ravenskih igralk in igralcev se bo v predtekmovanju pomerilo proti predstavnikom iz kar enajstih drugih držav. Prvi od naših že ob 9 uri bo nastopil Valentin Gorenšek… Klara,…

Na sliki: Valentin Gorenšek (BK Karizma)

Znan je žreb 11. mednarodnega turnirja Medvode Forza Cup 2019, ki bo potekal od 29. novembra do 1. decembra 2019. Enajst ravenskih igralk in igralcev se bo v predtekmovanju pomerilo proti predstavnikom iz kar enajstih drugih držav. Prvi od naših že ob 9 uri bo nastopil Valentin Gorenšek… Klara, Bela in Nina imajo v svojih predtekmovalnih skupinah Turkinje, in tudi Romunko Sirbu, Madžarko Koszo in Nemko Amelie Jacob… V kategoriji U-15  bo v Medvodah nastopila zelo številčna turška zasedba, skupaj kar 24 igralk in igralcev! V soboto se začnejo tekme v kategoriji U-11. Več o nasprotnikih naših igralk in igralcev, si preberite spodaj…

V petek, 29. novembra 2019 se bo začelo predtekmovanje v kategorijah U-13 in U-15 V posamični konkurenci. Najštevilčnejša kategorija je med fanti U-15, kjer je prijavljenih kar 71 tekmovalcev. Valentin Gorenšek (BK Karizma) ima eno prvih tekem na turnirju, in sicer se bo že ob 9 uri pomeril z Mertom  Sevenom iz Turčije. Ostala dva nasprotnika sta še Bor Mirtič (BK Konex) in Avstrijec Oscar Ačimović iz Dunaja. Sergej Filip Ilić (BK Karizma) bo igral proti Lionu Rullkoettnerju iz Nemčije in Belgijcu Lucasu Lesuissu.

Pri dekletih U-15 bo nastopilo 58 igralk. Bela Oder (BK Karizma) se bo v skupini pomerila s Silo Cigdem iz Turčije in madžarsko igralko Miro Koszo iz Szegeda. Nina Razgoršek (BK Karizma) bo najprej prekrižala loparje z turško igralko Sinem Yildiz, njena druga nasprotnica bo Amelie Jacob iz Nemčije. Alma Sekereš (BK Karizma) se bo skušala »sporazumeti« z Madžarko Nelli Dudas, njena druga nasprotnica bo španska reprezentantka Ana Novoa. Klara Novak (BK Karizma) bo igrala najprej proti Romunki Cristini Sirbu iz Timisoare, njena druga nasprotnica bo turška igralka Tugce Damar.

V posamični konkurenci U-13 med fanti je prijavljenih 41 igralcev, med njimi sta Nitai Tarkuš in Vito Cifer (BK Karizma). Vito se bo najprej pomeril z Jonom Kovačičem iz Medvod in nato s Portugalcem Tiagom Berenguerjem iz Madeire. Nitai bo prav tako najprej imel za nasprotnika iz Medvod, Filipa Štrousa, nato pa še romunski predstavnik Ioan Forcea iz Timisoare.

V soboto, 30. novembra 2019 bodo prve tekme v kategoriji U-11 in v dvojicah. Med dekleti U-11 je Arijalda Mustafić (BK Karizma) ena izmed nosilk in se bo v skupini pomerila z Čehinjo Terezo Ženato, Avstrijko Ziling Zhan iz Celovca in Lauro Špehar iz Zagreba. Sati Tarkuš ( BK Karizma) ima v svoji skupini Ranio Vindiš iz zagrebškega Flexa, Čehinjo Nino Lecianovo in Madžarko Elizo Liang.

Med fanti U-11 je prijavljenih 29 igralcev in med njimi tudi Boštjan Pušnik (BK Karizma). V prvi tekmi se bo pomeril z Beri Bernatom iz madžarskega Debrecena, njegov drugi nasprotnik bo Yarik Lewis iz angleškega Hampshirea.

V ženskih dvojicah U-15 je prijavljenih kar 28 dvojic. Klara Novak in Alma Sekereš (BK Karizma) se bosta v prvem krogu pomerila z Mašo Oblak in Nežo Špendal iz Medvod. Bela Oder in Nina Razgoršek (BK Karizma) bosta imela za nasprotnici Karlo Podvalej in Koro Špehar iz Zagreba.

Več o celotnem žrebu si poglejte na spodnji povezavi:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/events.aspx?id=EB99FC6E-B61B-4B81-AFE7-7DF82C34BD14

 

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

63. člansko državno prvenstvo v badmintonu: Kdo bo slavil v Mariboru?

Še natančno teden dni nas loči do 63. članskega državnega prvenstva v badmintonu, ki...

Že 28. tradicionalni silvestrski tek na Ravnah okoli naselja Javornik

V torek, 31. decembra 2019 bo okoli naselja Javornik potekal že 28. tradicionalni silvestrski...

Badmintonček-Badmintončica 2020: Kdo bodo udeleženci in iz katerih držav?

Foto: Peter Recko Otroški badminton festival dobiva vse večjo mednarodno razsežnost in veljavo, saj...

Badmintonček-Badmintončica 2020: Še natančno mesec dni…

…Še natančno mesec dni je do 5. otroškega badminton festivala »Badmintonček-Badmintončica 2020«, ki bo...

Več v Aktualno