Spremljajte nas

BADMINTON ZANIMIVOSTI

Mladinske lestvice: Nina na drugem, Bela na četrtem mestu…

Na sliki: Nina Razgoršek (Foto: Peter Recko) …Zanimiv je pogled na prečiščene mladinske lestvice ob koncu sezone, ki pomenijo novo izhodišče pred začetkom nove tekmovalne sezone 2019/2020. Med dekleti U-15 je Nina Razgoršek v posamični konkurenci na drugem mestu, Bela Oder je na četrtem mestu, osma je Manca Mlinarič, Alma Sekereš je na desetem mestu,…

Na sliki: Nina Razgoršek (Foto: Peter Recko)

…Zanimiv je pogled na prečiščene mladinske lestvice ob koncu sezone, ki pomenijo novo izhodišče pred začetkom nove tekmovalne sezone 2019/2020. Med dekleti U-15 je Nina Razgoršek v posamični konkurenci na drugem mestu, Bela Oder je na četrtem mestu, osma je Manca Mlinarič, Alma Sekereš je na desetem mestu, Klara Novak na 13. mestu. Dekleta bodo v naslednji sezoni naskakovala sam vrh v tej kategoriji. Pri fantih U-15 sta velik korak naprej naredila Marko Haber, ki tako pred novo sezono začenja na desetem mestu in Valentin Gorenšek na 15. mestu.

V kategoriji U-13 je Nitai Tarkuš na osmem mestu, Vito Cifer na 13. mestu. Zanimivo je pri deklicah U-11, kjer v lanski sezoni ni bilo posebne konkurence. Arijalda Mustafić in Sati Tarkuš, ki sta nastopili le na državnem prvenstvu, sta na lestvici na 5. in 6. mestu… Tekmovalci, ki preidejo v višjo kategorijo niso zabeleženi, razen tistih, ki so že v lanski sezoni tekmovali tudi na turnirjih starejše kategorije. Ostale deklice bodo nastopale v  kategoriji U-13, zato niso zabeležene, ker tudi nimajo še nastopov v tej kategoriji.

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Zabavajmo se z badmintonom – Od 27. julija do 31. julija 2020

Letos zopet organiziramo poletno druženje v badmintonu namenjeno osnovnošolskim otrokom v času šolskih počitnic....

Ekipno DP do 13. let in 19. let: Državna naslova za BK Mirna in BK Medvode

V soboto, 13.6.2020 je v Ljubljani uspešno potekalo prvo tekmovanje pod okriljem BZS po...

Mednarodna poletna šola RSL BEC prestavljena na leto 2021!

Vsako poletje v zadnjih 37 letih so številni mladi igralci badmintona  iz Evrope imeli...

Yonex All England 2020: Po 21 letih zopet danska zmaga med posamezniki

Na sliki: Hiroyuki Endo in Yuta Wanatabe (Japonska) V nedeljo se je končal že...

Več v BADMINTON ZANIMIVOSTI