Spremljajte nas

BADMINTON ZANIMIVOSTI

Mladinske lestvice: Nina na drugem, Bela na četrtem mestu…

Na sliki: Nina Razgoršek (Foto: Peter Recko) …Zanimiv je pogled na prečiščene mladinske lestvice ob koncu sezone, ki pomenijo novo izhodišče pred začetkom nove tekmovalne sezone 2019/2020. Med dekleti U-15 je Nina Razgoršek v posamični konkurenci na drugem mestu, Bela Oder je na četrtem mestu, osma je Manca Mlinarič, Alma Sekereš je na desetem mestu,…

Na sliki: Nina Razgoršek (Foto: Peter Recko)

…Zanimiv je pogled na prečiščene mladinske lestvice ob koncu sezone, ki pomenijo novo izhodišče pred začetkom nove tekmovalne sezone 2019/2020. Med dekleti U-15 je Nina Razgoršek v posamični konkurenci na drugem mestu, Bela Oder je na četrtem mestu, osma je Manca Mlinarič, Alma Sekereš je na desetem mestu, Klara Novak na 13. mestu. Dekleta bodo v naslednji sezoni naskakovala sam vrh v tej kategoriji. Pri fantih U-15 sta velik korak naprej naredila Marko Haber, ki tako pred novo sezono začenja na desetem mestu in Valentin Gorenšek na 15. mestu.

V kategoriji U-13 je Nitai Tarkuš na osmem mestu, Vito Cifer na 13. mestu. Zanimivo je pri deklicah U-11, kjer v lanski sezoni ni bilo posebne konkurence. Arijalda Mustafić in Sati Tarkuš, ki sta nastopili le na državnem prvenstvu, sta na lestvici na 5. in 6. mestu… Tekmovalci, ki preidejo v višjo kategorijo niso zabeleženi, razen tistih, ki so že v lanski sezoni tekmovali tudi na turnirjih starejše kategorije. Ostale deklice bodo nastopale v  kategoriji U-13, zato niso zabeležene, ker tudi nimajo še nastopov v tej kategoriji.

 

Pokrovitelji


Najnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

10. turnir za pokal Turističnega tedna v naključno žrebanih dvojicah

V sredo, 14. avgusta 2019 je v telovadnici OŠ Črna potekal jubilejni 10. turnir...

EP U-17 – Gniezdo: Sedem kandidatov

Na sliki: Anja Jordan (BK Ljubljana), Foto: Peter Recko Od 30. avgusta do 7....

Poletni badmintonski tabor na Ravnah na Koroškem – 17. – 25. avgusta 2019

Na sliki: Nika Bedič (BK Mladost) Približuje se poletni badmintonski tabor, ki ga na...

25. Svetovno prvenstvo v badmintonu – Basel 2019 – VIDEO

Približuje se svetovno prvenstvo v badmintonu, ki bo potekalo od 19.-25. avgusta 2019 v...

Več v BADMINTON ZANIMIVOSTI