Spremljajte nas

BADMINTON ZANIMIVOSTI

Mladinske lestvice: Nina na drugem, Bela na četrtem mestu…

Na sliki: Nina Razgoršek (Foto: Peter Recko) …Zanimiv je pogled na prečiščene mladinske lestvice ob koncu sezone, ki pomenijo novo izhodišče pred začetkom nove tekmovalne sezone 2019/2020. Med dekleti U-15 je Nina Razgoršek v posamični konkurenci na drugem mestu, Bela Oder je na četrtem mestu, osma je Manca Mlinarič, Alma Sekereš je na desetem mestu,…

Na sliki: Nina Razgoršek (Foto: Peter Recko)

…Zanimiv je pogled na prečiščene mladinske lestvice ob koncu sezone, ki pomenijo novo izhodišče pred začetkom nove tekmovalne sezone 2019/2020. Med dekleti U-15 je Nina Razgoršek v posamični konkurenci na drugem mestu, Bela Oder je na četrtem mestu, osma je Manca Mlinarič, Alma Sekereš je na desetem mestu, Klara Novak na 13. mestu. Dekleta bodo v naslednji sezoni naskakovala sam vrh v tej kategoriji. Pri fantih U-15 sta velik korak naprej naredila Marko Haber, ki tako pred novo sezono začenja na desetem mestu in Valentin Gorenšek na 15. mestu.

V kategoriji U-13 je Nitai Tarkuš na osmem mestu, Vito Cifer na 13. mestu. Zanimivo je pri deklicah U-11, kjer v lanski sezoni ni bilo posebne konkurence. Arijalda Mustafić in Sati Tarkuš, ki sta nastopili le na državnem prvenstvu, sta na lestvici na 5. in 6. mestu… Tekmovalci, ki preidejo v višjo kategorijo niso zabeleženi, razen tistih, ki so že v lanski sezoni tekmovali tudi na turnirjih starejše kategorije. Ostale deklice bodo nastopale v  kategoriji U-13, zato niso zabeležene, ker tudi nimajo še nastopov v tej kategoriji.

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

63. člansko državno prvenstvo v badmintonu: Kdo bo slavil v Mariboru?

Še natančno teden dni nas loči do 63. članskega državnega prvenstva v badmintonu, ki...

Že 28. tradicionalni silvestrski tek na Ravnah okoli naselja Javornik

V torek, 31. decembra 2019 bo okoli naselja Javornik potekal že 28. tradicionalni silvestrski...

Badmintonček-Badmintončica 2020: Kdo bodo udeleženci in iz katerih držav?

Foto: Peter Recko Otroški badminton festival dobiva vse večjo mednarodno razsežnost in veljavo, saj...

Badmintonček-Badmintončica 2020: Še natančno mesec dni…

…Še natančno mesec dni je do 5. otroškega badminton festivala »Badmintonček-Badmintončica 2020«, ki bo...

Več v BADMINTON ZANIMIVOSTI