Spremljajte nas

BADMINTON ZANIMIVOSTI

Mladinske lestvice: Nina na drugem, Bela na četrtem mestu…

Na sliki: Nina Razgoršek (Foto: Peter Recko) …Zanimiv je pogled na prečiščene mladinske lestvice ob koncu sezone, ki pomenijo novo izhodišče pred začetkom nove tekmovalne sezone 2019/2020. Med dekleti U-15 je Nina Razgoršek v posamični konkurenci na drugem mestu, Bela Oder je na četrtem mestu, osma je Manca Mlinarič, Alma Sekereš je na desetem mestu,…

Na sliki: Nina Razgoršek (Foto: Peter Recko)

…Zanimiv je pogled na prečiščene mladinske lestvice ob koncu sezone, ki pomenijo novo izhodišče pred začetkom nove tekmovalne sezone 2019/2020. Med dekleti U-15 je Nina Razgoršek v posamični konkurenci na drugem mestu, Bela Oder je na četrtem mestu, osma je Manca Mlinarič, Alma Sekereš je na desetem mestu, Klara Novak na 13. mestu. Dekleta bodo v naslednji sezoni naskakovala sam vrh v tej kategoriji. Pri fantih U-15 sta velik korak naprej naredila Marko Haber, ki tako pred novo sezono začenja na desetem mestu in Valentin Gorenšek na 15. mestu.

V kategoriji U-13 je Nitai Tarkuš na osmem mestu, Vito Cifer na 13. mestu. Zanimivo je pri deklicah U-11, kjer v lanski sezoni ni bilo posebne konkurence. Arijalda Mustafić in Sati Tarkuš, ki sta nastopili le na državnem prvenstvu, sta na lestvici na 5. in 6. mestu… Tekmovalci, ki preidejo v višjo kategorijo niso zabeleženi, razen tistih, ki so že v lanski sezoni tekmovali tudi na turnirjih starejše kategorije. Ostale deklice bodo nastopale v  kategoriji U-13, zato niso zabeležene, ker tudi nimajo še nastopov v tej kategoriji.

 

Pokrovitelji


Najnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

5. Otroški badminton festival -Badmintonček-Badmintončica 2020

Potekajo že priprave na naš tradicionalni in največji dogodek – 5. Otroški badminton festival,...

Približuje se 1. turnir U-15, ki bo na Prevaljah…

Na sliki: Žiga Podgoršek (BK Medvode) V soboto, 12. oktobra 2019 bo na Prevaljah...

25. TEM Slovenia Youth&Junior International 2019: Izjemna konkurenca na Dolenjskem

Na sliki: Vivien Sandorhazi (Madž), sedma igralka na mladinski svetovni jakostni lestvici Od 13.-15....

Dr. Tjaša Dimec Časar: Predavanje o vlogi športnega psihologa in o tekmovalnem stresu

V naslednji sezoni bomo redno sodelovali s športno psihologinjo dr. Tjašo Dimec Časar. V...

Več v BADMINTON ZANIMIVOSTI