Spremljajte nas

Aktualno

Poletne priprave: Začetek kondicijskih treningov

Zakorakali smo že v avgust in v kratkem sledijo kondicijski treningi pred novo sezono za tekmovalno skupino BK Karizma. Že v juliju smo pričeli s tekom in nabiranjem kilometraže v ravenskem parku, nekateri so v nogah »nabrali« že 20 km teka, kar je zelo spodbuden podatek. Včeraj smo se po teku pomerili tudi v nogometu,…

Zakorakali smo že v avgust in v kratkem sledijo kondicijski treningi pred novo sezono za tekmovalno skupino BK Karizma. Že v juliju smo pričeli s tekom in nabiranjem kilometraže v ravenskem parku, nekateri so v nogah »nabrali« že 20 km teka, kar je zelo spodbuden podatek. Včeraj smo se po teku pomerili tudi v nogometu, kjer ni manjkalo razburljivosti. Čeprav je nogometna žoga bistveno večja od badminton žogice, vseeno povzroča bistveno več preglavic od peresne žogice. Pač ne uboga in gre nekoliko po svoje…! Dve ekipi 5 na 5, zelo malo prostora za preigravanje, nekaj čudnih situacij,…in razveljavljen regularen zadetek?!? Kdo je igral proti komu in kakšen je bil rezultat, pa naj raje ostane skrivnost…!

V naslednjem tednu sledi še 3x tek v parku in nekaj nogometa, potem pa takoj ob koncu tedna in do sredine naslednjega tedna kondicijske priprave na stadionu, nato se 17. avgusta že prične badmintonski poletni tabor.

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

63. člansko državno prvenstvo v badmintonu: Kdo bo slavil v Mariboru?

Še natančno teden dni nas loči do 63. članskega državnega prvenstva v badmintonu, ki...

Že 28. tradicionalni silvestrski tek na Ravnah okoli naselja Javornik

V torek, 31. decembra 2019 bo okoli naselja Javornik potekal že 28. tradicionalni silvestrski...

Badmintonček-Badmintončica 2020: Kdo bodo udeleženci in iz katerih držav?

Foto: Peter Recko Otroški badminton festival dobiva vse večjo mednarodno razsežnost in veljavo, saj...

Badmintonček-Badmintončica 2020: Še natančno mesec dni…

…Še natančno mesec dni je do 5. otroškega badminton festivala »Badmintonček-Badmintončica 2020«, ki bo...

Več v Aktualno