Spremljajte nas

Aktualno

Poletne priprave: Začetek kondicijskih treningov

Zakorakali smo že v avgust in v kratkem sledijo kondicijski treningi pred novo sezono za tekmovalno skupino BK Karizma. Že v juliju smo pričeli s tekom in nabiranjem kilometraže v ravenskem parku, nekateri so v nogah »nabrali« že 20 km teka, kar je zelo spodbuden podatek. Včeraj smo se po teku pomerili tudi v nogometu,…

Zakorakali smo že v avgust in v kratkem sledijo kondicijski treningi pred novo sezono za tekmovalno skupino BK Karizma. Že v juliju smo pričeli s tekom in nabiranjem kilometraže v ravenskem parku, nekateri so v nogah »nabrali« že 20 km teka, kar je zelo spodbuden podatek. Včeraj smo se po teku pomerili tudi v nogometu, kjer ni manjkalo razburljivosti. Čeprav je nogometna žoga bistveno večja od badminton žogice, vseeno povzroča bistveno več preglavic od peresne žogice. Pač ne uboga in gre nekoliko po svoje…! Dve ekipi 5 na 5, zelo malo prostora za preigravanje, nekaj čudnih situacij,…in razveljavljen regularen zadetek?!? Kdo je igral proti komu in kakšen je bil rezultat, pa naj raje ostane skrivnost…!

V naslednjem tednu sledi še 3x tek v parku in nekaj nogometa, potem pa takoj ob koncu tedna in do sredine naslednjega tedna kondicijske priprave na stadionu, nato se 17. avgusta že prične badmintonski poletni tabor.

Pokrovitelji


Najnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

10. turnir za pokal Turističnega tedna v naključno žrebanih dvojicah

V sredo, 14. avgusta 2019 je v telovadnici OŠ Črna potekal jubilejni 10. turnir...

EP U-17 – Gniezdo: Sedem kandidatov

Na sliki: Anja Jordan (BK Ljubljana), Foto: Peter Recko Od 30. avgusta do 7....

Poletni badmintonski tabor na Ravnah na Koroškem – 17. – 25. avgusta 2019

Na sliki: Nika Bedič (BK Mladost) Približuje se poletni badmintonski tabor, ki ga na...

25. Svetovno prvenstvo v badmintonu – Basel 2019 – VIDEO

Približuje se svetovno prvenstvo v badmintonu, ki bo potekalo od 19.-25. avgusta 2019 v...

Več v Aktualno