Spremljajte nas

Aktualno

Russian Open 2019: Ivanič v osmini finala

Miha Ivanič nadaljuje z nizom uspešnih nastopov na mednarodnih turnirjih za svetovno jakostno lestvico. Potem ko je prejšnji teden odlično igral na turnirju serije Challenge v ruski Gatchini, je odigral svoj prvi turnir svetovne serije – BWF Tour Super 100 v Vladivostoku v Rusiji, kjer je izpadel šele v osmini finala. V prvem kolu je premagal…

Miha Ivanič nadaljuje z nizom uspešnih nastopov na mednarodnih turnirjih za svetovno jakostno lestvico. Potem ko je prejšnji teden odlično igral na turnirju serije Challenge v ruski Gatchini, je odigral svoj prvi turnir svetovne serije – BWF Tour Super 100 v Vladivostoku v Rusiji, kjer je izpadel šele v osmini finala.

V prvem kolu je premagal Avstralca Daniela Fana 21:13, 21:13, drugo kolo pa je dobil brez boja. V osmini finala je zaigral proti Indijcu Sirilu Vermi, kjer pa ni našel svojih pravih občutkov v igri. Verma je bil boljši v dveh setih 21:11, 21:7.

Miha je bil po porazu nekoliko razočaran zaradi slabše igre, vendar še vedno zadovoljen zaradi odličnih točk, ki jih bo dobil za svetovno jakostno lestvico:

»Osmina finala na svojem prvem turnirju svetovne serije je odličen rezultat. Veseli me, da sem uspel povezati dva dobra turnirja zapored kljub le dnevu prilagajanja na 8-urno časovno razliko. Žal je bil v osmini finala eden tistih dni, ko enostavno ne gre in nasprotnik je zasluženo slavil zmago. Iz Rusije bom odnesel ogromno točk za svetovno jakostno lestvico in komaj že čakam, da se vrnem na trening in pripravim na naslednje turnirje.«

Povezava na rezultate:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=D7706FBB-1C23-4BFC-8FB4-29128BB39285&draw=1

Pokrovitelji


Najnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

5. Otroški badminton festival -Badmintonček-Badmintončica 2020

Potekajo že priprave na naš tradicionalni in največji dogodek – 5. Otroški badminton festival,...

Približuje se 1. turnir U-15, ki bo na Prevaljah…

Na sliki: Žiga Podgoršek (BK Medvode) V soboto, 12. oktobra 2019 bo na Prevaljah...

25. TEM Slovenia Youth&Junior International 2019: Izjemna konkurenca na Dolenjskem

Na sliki: Vivien Sandorhazi (Madž), sedma igralka na mladinski svetovni jakostni lestvici Od 13.-15....

Dr. Tjaša Dimec Časar: Predavanje o vlogi športnega psihologa in o tekmovalnem stresu

V naslednji sezoni bomo redno sodelovali s športno psihologinjo dr. Tjašo Dimec Časar. V...

Več v Aktualno