Spremljajte nas

Aktualno

Russian Open 2019: Ivanič v osmini finala

Miha Ivanič nadaljuje z nizom uspešnih nastopov na mednarodnih turnirjih za svetovno jakostno lestvico. Potem ko je prejšnji teden odlično igral na turnirju serije Challenge v ruski Gatchini, je odigral svoj prvi turnir svetovne serije – BWF Tour Super 100 v Vladivostoku v Rusiji, kjer je izpadel šele v osmini finala. V prvem kolu je premagal…

Miha Ivanič nadaljuje z nizom uspešnih nastopov na mednarodnih turnirjih za svetovno jakostno lestvico. Potem ko je prejšnji teden odlično igral na turnirju serije Challenge v ruski Gatchini, je odigral svoj prvi turnir svetovne serije – BWF Tour Super 100 v Vladivostoku v Rusiji, kjer je izpadel šele v osmini finala.

V prvem kolu je premagal Avstralca Daniela Fana 21:13, 21:13, drugo kolo pa je dobil brez boja. V osmini finala je zaigral proti Indijcu Sirilu Vermi, kjer pa ni našel svojih pravih občutkov v igri. Verma je bil boljši v dveh setih 21:11, 21:7.

Miha je bil po porazu nekoliko razočaran zaradi slabše igre, vendar še vedno zadovoljen zaradi odličnih točk, ki jih bo dobil za svetovno jakostno lestvico:

»Osmina finala na svojem prvem turnirju svetovne serije je odličen rezultat. Veseli me, da sem uspel povezati dva dobra turnirja zapored kljub le dnevu prilagajanja na 8-urno časovno razliko. Žal je bil v osmini finala eden tistih dni, ko enostavno ne gre in nasprotnik je zasluženo slavil zmago. Iz Rusije bom odnesel ogromno točk za svetovno jakostno lestvico in komaj že čakam, da se vrnem na trening in pripravim na naslednje turnirje.«

Povezava na rezultate:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=D7706FBB-1C23-4BFC-8FB4-29128BB39285&draw=1

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Yonex All England 2020: Po 21 letih zopet danska zmaga med posamezniki

Na sliki: Hiroyuki Endo in Yuta Wanatabe (Japonska) V nedeljo se je končal že...

Yonex All England 2020: Presenetljivi polfinalist Malezijec Lee Zii Jia

Na sliki: Lee Zii Jia (Malezija) Znani so že vsi polfinalisti letošnjega turnirja Yonex...

Yonex All England 2020: Odlični Marcus Elllis do dveh četrtfinal

Na sliki:  Marcus Ellis in Lauren Smith (Anglija) Od danes, petek trinajstega naprej v...

Prihajajo trije 3. državni turnirji…

Pred nami so trije 3. državni turnirji v badmintonu v štirih mladinskih kategorijah. Najprej...

Več v Aktualno