Spremljajte nas

Aktualno

Turkey Open 2019: Petra Polanc do četrtfinala med posameznicami

Na mednarodnem turnirja serije International v Turčiji, ki šteje za evropsko in svetovno jakostno lestvico, je Petra Polanc dosegla odličen rezultat z uvrstitvijo v četrtfinale med posameznicami. V mešanih dvojicah sta bila Polančeva in Miha Ivančič prva nosilca, vendar sta izgubila že v prvem krogu. Miha Ivančič in Miha Ivanič neuspešna med posamezniki.  Petra Polanc…

Na mednarodnem turnirja serije International v Turčiji, ki šteje za evropsko in svetovno jakostno lestvico, je Petra Polanc dosegla odličen rezultat z uvrstitvijo v četrtfinale med posameznicami. V mešanih dvojicah sta bila Polančeva in Miha Ivančič prva nosilca, vendar sta izgubila že v prvem krogu. Miha Ivančič in Miha Ivanič neuspešna med posamezniki.

 Petra Polanc je odlično igrala na mednarodnem turnirju v Turčiji, kjer se je med posameznicami uvrstila v četrtfinale. V prvem krogu je premagala 6. nosilko Lousio Ma iz Avstralije 21:13, 21:14, nato pa še Turkinjo Basak Kilic 21:16, 24:22. V četrtfinalu je izgubila s Turkinjo Aliyo Demirbag z izidom 6:21 in 13:21. S tem rezultatom je Polančeva bližje kvalifikaciji na člansko EP, ki bo aprila v Kijevu v Ukrajini.

»Turnir v Turčiji je še en uspešen v nizu turnirjev v drugi polovici koledarskega leta. Upam, da nadaljujem s tako igro tudi v bodoče in se uspešno kvalificiram na EP v Kijevu«, je svoj rezultat komentirala Petra Polanc iz Turčije.

V mešanih dvojicah sta bila Miha Ivančič in Petra Polanc 1. nosilca turnirja, vendar sta že v prvem krogu izgubila proti kasnejšima finalistoma Vestergaard/Nyvang (Danska) z 14:21 in 20:22.

Miha Ivančič je med posamezniki igral v kvalifikacijah, kjer je v prvem kolu premagal Turka Mehmeta Saliha Oza z rezultatom 21:16 in 21:16, nato pa izgubil proti Bolgaru Peyu Boichinovu z 17:21, 21:18 in 15:21. Miha Ivanič pa je zaigral v glavnem turnirju, kjer je v prvem krogu izgubil proti Poljaku Michalu Rogalskemu z izidom 9:21, 21:19 in 16:21.

Povezava na žrebe in rezultate:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=A6128CAE-03B8-492C-A398-AD3505E8EC16

 

(Vir: BZS)

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

63. člansko državno prvenstvo v badmintonu: Kdo bo slavil v Mariboru?

Še natančno teden dni nas loči do 63. članskega državnega prvenstva v badmintonu, ki...

Že 28. tradicionalni silvestrski tek na Ravnah okoli naselja Javornik

V torek, 31. decembra 2019 bo okoli naselja Javornik potekal že 28. tradicionalni silvestrski...

Badmintonček-Badmintončica 2020: Kdo bodo udeleženci in iz katerih držav?

Foto: Peter Recko Otroški badminton festival dobiva vse večjo mednarodno razsežnost in veljavo, saj...

Badmintonček-Badmintončica 2020: Še natančno mesec dni…

…Še natančno mesec dni je do 5. otroškega badminton festivala »Badmintonček-Badmintončica 2020«, ki bo...

Več v Aktualno