Spremljajte nas

Dogodki

Turnir za začetnike -VESELI BADMINTON – 12.12. 2019!

Fotografija: Lanski udeleženci Veselega badmintona Lansko leto v decembru smo prvič priredili turnir za začetnike poimenovan VESELI BADMINTON, kjer so otroci  preizkusili svoje znanje in spoznali, kako izgledajo tekmovanja v badmintonu. Ob zaključku letošnjega leta ponovno prirejamo turnir za začetnike in mlajše otroke –VESELI BADMINTON ZA OTROKE, ki se ga bodo udeležili otroci iz interesne…

Fotografija: Lanski udeleženci Veselega badmintona

Lansko leto v decembru smo prvič priredili turnir za začetnike poimenovan VESELI BADMINTON, kjer so otroci  preizkusili svoje znanje in spoznali, kako izgledajo tekmovanja v badmintonu. Ob zaključku letošnjega leta ponovno prirejamo turnir za začetnike in mlajše otroke –VESELI BADMINTON ZA OTROKE, ki se ga bodo udeležili otroci iz interesne dejavnosti badminton na OŠ Koroški jeklarji in začetniki BK Karizma.

Dogodek bo potekal v četrtek, 12. decembra 2019 od 13.00 dalje do 16.00 v telovadnici OŠ Koroški jeklarji. Namen turnirja je da združimo deklice iz interesne dejavnosti na OŠ Koroški jeklarji (15 deklic) in začetniško skupino kluba, ki se bodo v različnih starostnih kategorijah pomerili med sabo. Turnir je brezplačen, prijave bodo potekale do torka, 10. decembra 2019 na e-pošto cvetka.praznik@guest.arnes.si  (otroci iz interesne dejavnosti) in ostali začetniki na e-pošto: bojan@e-karizma.com ,ali na enem od naslednjih treningov. Glede na to, da je za nekatere otroke in starše neugodni čas, ker prihajajo z drugih šol,  je možno tudi, da pridejo okoli 14 ure na turnir, vendar je treba to prej sporočiti zaradi žreba. Vsi udeleženci bodo prejeli priznanja za udeležbo in spominske majice.

 

 

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

63. člansko državno prvenstvo v badmintonu: Kdo bo slavil v Mariboru?

Še natančno teden dni nas loči do 63. članskega državnega prvenstva v badmintonu, ki...

Že 28. tradicionalni silvestrski tek na Ravnah okoli naselja Javornik

V torek, 31. decembra 2019 bo okoli naselja Javornik potekal že 28. tradicionalni silvestrski...

Badmintonček-Badmintončica 2020: Kdo bodo udeleženci in iz katerih držav?

Foto: Peter Recko Otroški badminton festival dobiva vse večjo mednarodno razsežnost in veljavo, saj...

Badmintonček-Badmintončica 2020: Še natančno mesec dni…

…Še natančno mesec dni je do 5. otroškega badminton festivala »Badmintonček-Badmintončica 2020«, ki bo...

Več v Dogodki