Spremljajte nas

Dogodki

Turnir za začetnike -VESELI BADMINTON – 12.12. 2019!

Fotografija: Lanski udeleženci Veselega badmintona Lansko leto v decembru smo prvič priredili turnir za začetnike poimenovan VESELI BADMINTON, kjer so otroci  preizkusili svoje znanje in spoznali, kako izgledajo tekmovanja v badmintonu. Ob zaključku letošnjega leta ponovno prirejamo turnir za začetnike in mlajše otroke –VESELI BADMINTON ZA OTROKE, ki se ga bodo udeležili otroci iz interesne…

Fotografija: Lanski udeleženci Veselega badmintona

Lansko leto v decembru smo prvič priredili turnir za začetnike poimenovan VESELI BADMINTON, kjer so otroci  preizkusili svoje znanje in spoznali, kako izgledajo tekmovanja v badmintonu. Ob zaključku letošnjega leta ponovno prirejamo turnir za začetnike in mlajše otroke –VESELI BADMINTON ZA OTROKE, ki se ga bodo udeležili otroci iz interesne dejavnosti badminton na OŠ Koroški jeklarji in začetniki BK Karizma.

Dogodek bo potekal v četrtek, 12. decembra 2019 od 13.00 dalje do 16.00 v telovadnici OŠ Koroški jeklarji. Namen turnirja je da združimo deklice iz interesne dejavnosti na OŠ Koroški jeklarji (15 deklic) in začetniško skupino kluba, ki se bodo v različnih starostnih kategorijah pomerili med sabo. Turnir je brezplačen, prijave bodo potekale do torka, 10. decembra 2019 na e-pošto cvetka.praznik@guest.arnes.si  (otroci iz interesne dejavnosti) in ostali začetniki na e-pošto: bojan@e-karizma.com ,ali na enem od naslednjih treningov. Glede na to, da je za nekatere otroke in starše neugodni čas, ker prihajajo z drugih šol,  je možno tudi, da pridejo okoli 14 ure na turnir, vendar je treba to prej sporočiti zaradi žreba. Vsi udeleženci bodo prejeli priznanja za udeležbo in spominske majice.

 

 

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Zabavajmo se z badmintonom – Od 27. julija do 31. julija 2020

Letos zopet organiziramo poletno druženje v badmintonu namenjeno osnovnošolskim otrokom v času šolskih počitnic....

Ekipno DP do 13. let in 19. let: Državna naslova za BK Mirna in BK Medvode

V soboto, 13.6.2020 je v Ljubljani uspešno potekalo prvo tekmovanje pod okriljem BZS po...

Mednarodna poletna šola RSL BEC prestavljena na leto 2021!

Vsako poletje v zadnjih 37 letih so številni mladi igralci badmintona  iz Evrope imeli...

Yonex All England 2020: Po 21 letih zopet danska zmaga med posamezniki

Na sliki: Hiroyuki Endo in Yuta Wanatabe (Japonska) V nedeljo se je končal že...

Več v Dogodki