Spremljajte nas

Aktualno

Uradno: Maja Tvrdy strokovni vodja in glavna trenerka BK Karizma

Na sliki: Maja Tvrdy, Bela Oder  in v ozadju Klara Novak (Foto: Peter Recko) V soboto, 21. septembra 2019 je potekal na Ravnah prvi trening z Majo Tvrdy, ki smo ga izvedli na osnovi lanskih seminarskih treningov. Veseli nas in smo zelo ponosni, da bomo v letošnji sezoni nadgradili uspešno sodelovanje z nekdanjo najboljšo slovensko…

Na sliki: Maja Tvrdy, Bela Oder  in v ozadju Klara Novak (Foto: Peter Recko)

V soboto, 21. septembra 2019 je potekal na Ravnah prvi trening z Majo Tvrdy, ki smo ga izvedli na osnovi lanskih seminarskih treningov. Veseli nas in smo zelo ponosni, da bomo v letošnji sezoni nadgradili uspešno sodelovanje z nekdanjo najboljšo slovensko igralko badmintona in dvakratno olimpijko. Maja Tvrdy bo tako v tej sezoni delovala kot strokovni vodja vseh selekcij (U-11, U-13, U-15) in glavna trenerka tekmovalne skupine v našem klubu. V njene naloge spada nadzor nad delom mlajših selekcij, nadzor nad delom operativnih trenerjev in dodatno izobraževanje, neposredna komunikacija z igralci tekmovalne skupine (nasveti, pogovori), komunikacija s starši, sodelovanje in komunikacija z interesno dejavnostjo na OŠ Koroški jeklarji, občasno vodenje ekipe na turnirjih in v bodoče za tiste najbolj zagnane igralce in igralke tudi individualni treningi, ki bi morda potekali tudi v Ljubljani.

Odlično sodelovanje pri dosedanjih seminarskih treningih v letu in pol, se je izkazalo za zadetek v polno. V klubu si prizadevamo, da na podlagi njenega strokovnega znanja gradimo pravilno nadaljnjo usmerjanje v razvoju kluba. Najuspešnejšim tekmovalcem hkrati omogočimo ustrezno podporo za njihov napredek, da se jih pravilno usmerja in svetuje na njihovi športni poti.

V soboto, 5. oktobra 2019 bo potekal prvi državni turnir za U-13 in U-17 v Ljubljani, kjer bo predvidoma sodelovalo 10-12 tekmovalcev in tekmovalk BK Karizma. Prvič bodo naši tekmovalci kategorije U-15 tudi tekmovali v kategoriji U-17. Maja bo tokrat prvič v vlogi glavne trenerke. Že naslednjo soboto, 12. oktobra 2019 se obeta eden od naših vrhuncev v tej sezoni, saj bomo organizator prvega državnega turnirja U-15, ki bo potekal na Prevaljah.

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Zabavajmo se z badmintonom – Od 27. julija do 31. julija 2020

Letos zopet organiziramo poletno druženje v badmintonu namenjeno osnovnošolskim otrokom v času šolskih počitnic....

Ekipno DP do 13. let in 19. let: Državna naslova za BK Mirna in BK Medvode

V soboto, 13.6.2020 je v Ljubljani uspešno potekalo prvo tekmovanje pod okriljem BZS po...

Mednarodna poletna šola RSL BEC prestavljena na leto 2021!

Vsako poletje v zadnjih 37 letih so številni mladi igralci badmintona  iz Evrope imeli...

Yonex All England 2020: Po 21 letih zopet danska zmaga med posamezniki

Na sliki: Hiroyuki Endo in Yuta Wanatabe (Japonska) V nedeljo se je končal že...

Več v Aktualno