Spremljajte nas

Dogodki

Zabavajmo se z badmintonom – Od 27. julija do 31. julija 2020

Letos zopet organiziramo poletno druženje v badmintonu namenjeno osnovnošolskim otrokom v času šolskih počitnic. Na sproščen način se boste v poletnem času spoznavali z atraktivnim športom pod geslom: »Zabavajmo se z badmintonom«…! Udeležba je letos BREZPLAČNA, ker poteka v okviru projekta »Hura, prosti čas!«, ki ga organizira Zveza športnih društev Ravne na Koroškem v sodelovanju…

Letos zopet organiziramo poletno druženje v badmintonu namenjeno osnovnošolskim otrokom v času šolskih počitnic. Na sproščen način se boste v poletnem času spoznavali z atraktivnim športom pod geslom: »Zabavajmo se z badmintonom«…! Udeležba je letos BREZPLAČNA, ker poteka v okviru projekta »Hura, prosti čas!«, ki ga organizira Zveza športnih društev Ravne na Koroškem v sodelovanju s klubi in društvi. Letošnje poletne aktivnosti bodo izvajali NTK Inter Diskont Fužinar, Koroški atletski klub, Društvo Tabornikov Rod Koroških jeklarjev, Plavalni klub Fužinar in Badminton klub Karizma.

Zabavajmo se z badmintonom bo potekalo v Večnamenski dvorani v Kotljah od ponedeljka, 27. julija 2020 do petka 31. julija 2020. Petdnevno druženje bo potekalo v dopoldanskem času v terminu od 9.30 -11.30. Vabljeni so osnovnošolski otroci od 8. let naprej. Možnost izposoje loparjev in žogic. Prijave in informacije: bojan@e-karizma.com ali na tel.: 051 888 080.

 

 

 

 

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

SaarLorLux Open 2020: Spremljajte tekme na www.badmintoneurope.tv

Na sliki: Kirsty Gilmour (Škotska) Prvi dan turnirja SaarLorLux Open 2020 je že za...

FZ Forza Bulgarian Int. 2020: Štiri slovenske medalje v Bolgariji

Na sliki: srebrna medalja v mešanih dvojicah v Sofiji: Miha Ivančič in Petra Polanc...

26. TEM Slovenia Junior International 2020: Izjemni Danci in Sara Lončar

Na sliki: Sara Lončar (Srbija) 13.september 2020 – Ne smemo mimo tega, da najprej...

Zabavajmo se z badmintonom – Od 27. julija do 31. julija 2020

Letos zopet organiziramo poletno druženje v badmintonu namenjeno osnovnošolskim otrokom v času šolskih počitnic....

Več v Dogodki