Spremljajte nas

Dogodki

Zabavajmo se z badmintonom – Od 27. julija do 31. julija 2020

Letos zopet organiziramo poletno druženje v badmintonu namenjeno osnovnošolskim otrokom v času šolskih počitnic. Na sproščen način se boste v poletnem času spoznavali z atraktivnim športom pod geslom: »Zabavajmo se z badmintonom«…! Udeležba je letos BREZPLAČNA, ker poteka v okviru projekta »Hura, prosti čas!«, ki ga organizira Zveza športnih društev Ravne na Koroškem v sodelovanju…

Letos zopet organiziramo poletno druženje v badmintonu namenjeno osnovnošolskim otrokom v času šolskih počitnic. Na sproščen način se boste v poletnem času spoznavali z atraktivnim športom pod geslom: »Zabavajmo se z badmintonom«…! Udeležba je letos BREZPLAČNA, ker poteka v okviru projekta »Hura, prosti čas!«, ki ga organizira Zveza športnih društev Ravne na Koroškem v sodelovanju s klubi in društvi. Letošnje poletne aktivnosti bodo izvajali NTK Inter Diskont Fužinar, Koroški atletski klub, Društvo Tabornikov Rod Koroških jeklarjev, Plavalni klub Fužinar in Badminton klub Karizma.

Zabavajmo se z badmintonom bo potekalo v Večnamenski dvorani v Kotljah od ponedeljka, 27. julija 2020 do petka 31. julija 2020. Petdnevno druženje bo potekalo v dopoldanskem času v terminu od 9.30 -11.30. Vabljeni so osnovnošolski otroci od 8. let naprej. Možnost izposoje loparjev in žogic. Prijave in informacije: bojan@e-karizma.com ali na tel.: 051 888 080.

 

 

 

 

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Zabavajmo se z badmintonom – Od 27. julija do 31. julija 2020

Letos zopet organiziramo poletno druženje v badmintonu namenjeno osnovnošolskim otrokom v času šolskih počitnic....

Ekipno DP do 13. let in 19. let: Državna naslova za BK Mirna in BK Medvode

V soboto, 13.6.2020 je v Ljubljani uspešno potekalo prvo tekmovanje pod okriljem BZS po...

Mednarodna poletna šola RSL BEC prestavljena na leto 2021!

Vsako poletje v zadnjih 37 letih so številni mladi igralci badmintona  iz Evrope imeli...

Yonex All England 2020: Po 21 letih zopet danska zmaga med posamezniki

Na sliki: Hiroyuki Endo in Yuta Wanatabe (Japonska) V nedeljo se je končal že...

Več v Dogodki