Spremljajte nas

Aktualno

1.mladinski Li-Ning turnir -Ljubljana: Šest medalj v Ljubljani, trojna zmaga med dekleti…!

Na sliki od leve proti desni, Eva Vrčkovnik, Alma Ahmetović, Ilhana Mustafić Za nami je zelo uspešen 1. mladinski Li-Ning turnir v sezoni, ki je po dolgem času potekal ponovno v prenovljenem  športnem centru na Dolgem mostu v Ljubljani. Zbralo se je 45 mladih igralk in igralcev (BK Karizma, BK Ljubljana, BK Mengeš, BK Idrija…).…

Na sliki od leve proti desni, Eva Vrčkovnik, Alma Ahmetović, Ilhana Mustafić

Za nami je zelo uspešen 1. mladinski Li-Ning turnir v sezoni, ki je po dolgem času potekal ponovno v prenovljenem  športnem centru na Dolgem mostu v Ljubljani. Zbralo se je 45 mladih igralk in igralcev (BK Karizma, BK Ljubljana, BK Mengeš, BK Idrija…). Iz zasneženega koroškega jutra se je na pot v Ljubljano podalo osem igralcev in igralk BK Karizma z namenom, da poleg tekmovalnih ciljev, se turnir izkoristi tudi za dober trening in igro z različnimi sparing partnerji. Končalo se je več kot uspešno –s trojno zmago pri dekletih U-12, tri zlate medalje, skupaj šest medalj v vseh disciplinah, kjer smo imeli svoje predstavnike.

Če so se danes veselili ljubitelji slovenskih ženskih skokov, saj so slovenske orlice na tekmi svetovnega pokala v Nižnem Tagilu dosegle dvojno slovensko zmago v svetovnem pokalu (Ema Klinec, Urša Bogataj), potem smo lahko mi še bolj veseli, saj so naša dekleta v Ljubljani postregla s kar trojno zmago! V konkurenci deklet U-12 je slavila Alma Ahmetović pred Evo Vrčkovnik, tretja je bila Ilhana Mustafić! Zlato medaljo je med najmlajšimi, v kategoriji U-10 osvojil Dejan Pušnik, ki je bil nerešljiva uganka za vse nasprotnike. S spretnim vihtenjem loparja je v obup spravljal vse, ki so se mu postavili po robu. Tretje zlato je osvojil Anžej Kušej, ki je z le enim porazom osvojil prvo mesto v združeni kategoriji (U-16 in U-18)! Edino srebrno medaljo je osvojil Sven Podojsteršek (U-12), ki je v finalu šele po podaljšku izgubil zlato medaljo, vendar danes zagotovo odigral svoj najboljši turnir. Enako lahko ugotovimo za Miho Kozlarja, ki je v tej kategoriji osvojil sedmo mesto. Z dvema zmagama na turnirju pokazal viden napredek na svojem šele tretjem turnirju. Prav tako z dvema zmagama med najmlajšimi (U-10), je četrto mesto osvojil Tin Prasnic, kar je njegov najboljši rezultat na turnirjih.

Vsem iskrene čestitke za nastope in dosežene rezultate! Več sledi…

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

OFEM Banska Bystrica 2022: Na festivalu ponovno badminton

Olimpijski festival evropske mladine (OFEM) se odvija vsaki dve leti, ki se ga udeleži...

Evropsko veteransko prvenstvo – Ljubljana 2022: 1089 prijav iz 33 držav!

Še natančno mesec dni je do velikega dogodka v Sloveniji. Evropsko veteransko prvenstvo v...

Razigrano ravensko poletje: Otroci se spoznavali z badmintonom na svetovni badmintonski dan

V tem tednu se je pričelo počitniško dogajanje na Ravnah na Koroškem poimenovano »Razigrano...

Sredozemske igre – Oran 2022: Bronasti Andraž Krapež!

Od 25. junija do 5. julija 2022 v alžirskem Oranu potekajo Sredozemske igre. Tretji...

Več v Aktualno