Spremljajte nas

Aktualno

1.mladinski Li-Ning turnir -Ljubljana: Šest medalj v Ljubljani, trojna zmaga med dekleti…!

Na sliki od leve proti desni, Eva Vrčkovnik, Alma Ahmetović, Ilhana Mustafić Za nami je zelo uspešen 1. mladinski Li-Ning turnir v sezoni, ki je po dolgem času potekal ponovno v prenovljenem  športnem centru na Dolgem mostu v Ljubljani. Zbralo se je 45 mladih igralk in igralcev (BK Karizma, BK Ljubljana, BK Mengeš, BK Idrija…).…

Na sliki od leve proti desni, Eva Vrčkovnik, Alma Ahmetović, Ilhana Mustafić

Za nami je zelo uspešen 1. mladinski Li-Ning turnir v sezoni, ki je po dolgem času potekal ponovno v prenovljenem  športnem centru na Dolgem mostu v Ljubljani. Zbralo se je 45 mladih igralk in igralcev (BK Karizma, BK Ljubljana, BK Mengeš, BK Idrija…). Iz zasneženega koroškega jutra se je na pot v Ljubljano podalo osem igralcev in igralk BK Karizma z namenom, da poleg tekmovalnih ciljev, se turnir izkoristi tudi za dober trening in igro z različnimi sparing partnerji. Končalo se je več kot uspešno –s trojno zmago pri dekletih U-12, tri zlate medalje, skupaj šest medalj v vseh disciplinah, kjer smo imeli svoje predstavnike.

Če so se danes veselili ljubitelji slovenskih ženskih skokov, saj so slovenske orlice na tekmi svetovnega pokala v Nižnem Tagilu dosegle dvojno slovensko zmago v svetovnem pokalu (Ema Klinec, Urša Bogataj), potem smo lahko mi še bolj veseli, saj so naša dekleta v Ljubljani postregla s kar trojno zmago! V konkurenci deklet U-12 je slavila Alma Ahmetović pred Evo Vrčkovnik, tretja je bila Ilhana Mustafić! Zlato medaljo je med najmlajšimi, v kategoriji U-10 osvojil Dejan Pušnik, ki je bil nerešljiva uganka za vse nasprotnike. S spretnim vihtenjem loparja je v obup spravljal vse, ki so se mu postavili po robu. Tretje zlato je osvojil Anžej Kušej, ki je z le enim porazom osvojil prvo mesto v združeni kategoriji (U-16 in U-18)! Edino srebrno medaljo je osvojil Sven Podojsteršek (U-12), ki je v finalu šele po podaljšku izgubil zlato medaljo, vendar danes zagotovo odigral svoj najboljši turnir. Enako lahko ugotovimo za Miho Kozlarja, ki je v tej kategoriji osvojil sedmo mesto. Z dvema zmagama na turnirju pokazal viden napredek na svojem šele tretjem turnirju. Prav tako z dvema zmagama med najmlajšimi (U-10), je četrto mesto osvojil Tin Prasnic, kar je njegov najboljši rezultat na turnirjih.

Vsem iskrene čestitke za nastope in dosežene rezultate! Več sledi…

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

10.turnir bratstva in enotnosti: Na jubilejnem turnirju bo kar 200 udeležencev

V soboto, 29. januarja 2022 se bo v dveh športnih dvoranah v Brežicah (večnamenski...

Medvode Yonex Cup 2021: Največ zlatih medalj za romunske predstavnike

Na sliki: Katja Ellingsen (Norveška) Od 3.-5. decembra 2021 je v Medvodah potekal mednarodni...

Yonex Slovenia Future Series 2021 – Brežice: Dve medalji za Slovenijo!

Na sliki: Srebrni Nika Arih in Lia Šalehar (Slo), Foto: Veljko Jukič Od 25.-28....

Badmintonček-Badmintončica 2022: Datum – 8. januar 2022!

Foto: Peter Recko Znan je datum 6. otroškega badminton festivala –Badmintonček-Badmintončica 2022, ki bo...

Več v Aktualno