Spremljajte nas

Poročila

Konex Forza Open 2021: Najboljša posameznika turnirja Arijalda Mustafić in Nikita Pešehonov

Na sliki: Alma Ahmetović (BK Karizma), tretje mesto med posameznicami U-12 V soboto, 28. avgusta 2021 je v športnem centru Konex v Ljubljani potekal turnir Konex Forza Open 2021. Najboljša posameznika turnirja sta postala Arijalda Mustafić (BK Karizma) in Nikita Pešehonov (BK Mladost), ki sta osvojila dve zlati medalji. Glavni pokrovitelj turnirja FZ Forza Slovenija…

Na sliki: Alma Ahmetović (BK Karizma), tretje mesto med posameznicami U-12

V soboto, 28. avgusta 2021 je v športnem centru Konex v Ljubljani potekal turnir Konex Forza Open 2021. Najboljša posameznika turnirja sta postala Arijalda Mustafić (BK Karizma) in Nikita Pešehonov (BK Mladost), ki sta osvojila dve zlati medalji. Glavni pokrovitelj turnirja FZ Forza Slovenija je priskrbel lepe praktične nagrade za najboljše.

Enajst igralk in igralcev BK Karizma se je udeležilo turnirja v Ljubljani, ki se je odvijal v dveh kategorijah (U-12 in U-14). V kategoriji U-12 je pri fantih zmagal Maks Trampuž (BK Konex) pred Timom Bregarjem (BK Mengeš) in Dinom Mašićem (BK Medvode). Boštjan Pušnik je v predtekmovalni skupini dosegel tri zmage in le ena zmaga ga je ločila do polfinala, tako da je osvojil 5./6. mesto. 7./8. mesto je dosegel Miha Kozlar, ki je sploh prvič nastopil na turnirju. Deveto mesto je osvojil Sven Podojsteršek in deseto Dejan Pušnik (vsi BK Karizma).

Med dekleti v kategoriji U-12 je zmagala Lučka Perme (BK Olimpija), druga je bila Nina Vidović (BK Olimpija) in tretja Alma Ahmetović (BK Karizma). V predtekmovanju je Alma doživela le en poraz in nato je v tekmi za uvrstitev v polfinale v treh razburljivih setih premagala Mio Sketelj (BK Medvode), tretji set se je končal z 15:14. V polfinalu je nato od nje bila boljša Vidovičeva iz Olimpije, v tekmi za tretje mesto je ponovno v treh izenačenih treh setih uspela doseči zmago in v boju za bronasto medaljo premagala Teodoro Milivojević (BK Medvode). 5./6. mesto je osvojila Kaja Pongrac, 7./8. je bila Ilhana Mustafić (obe BK Karizma).

Pri fantih U-14 posamezno nismo imeli predstavnika. V tej kategoriji je zmago slavil Nikita Pešehonov (BK Mladost), drugo mesto je osvojil Vid Tomazin (BK Mengeš), tretji je bil Roko Trampuž (BK Konex). V konkurenci deklet je s šestimi prepričljivimi zmagami prvo mesto osvojila Arijalda Mustafić (BK Karizma), druga je bila Maja Mavec (BK Konex), tretje mesto je dosegla Sati Tarkuš (BK Karizma). V tej konkurenci je šesto mesto osvojila Beja Hribernik, sedma je bila Nuška Uršej Marinč (obe BK Karizma).

 V dvojicah deklet U-14 sta zlato medaljo osvojili Arijalda Mustafić in Sati Tarkuš (BK Karizma), drugi sta bili Maja Mavec in Ela Zukanović (BK Konex) in tretji Lučka Perme in Nina Vidovič (BK Olimpija). Peto mesto sta dosegli Ilhana Mustafić in Alma Ahmetović (BK Karizma). V dvojicah fantov U-14 sta zmagala Nikita Pešehonov in Roko Trampuž (BK Konex) pred Timom Bregarjem in Vidom Tomazinom (BK Mengeš) ter Petrom Permetom in Žigo Pircem (BK Olimpija). Sedmo mesto sta osvojila Sven Podojsteršek in Boštjan Pušnik (BK Karizma).

Za nami je uspešen turnir s štirimi osvojenimi medaljami in ostalimi lepimi uvrstitvami. Že naslednji teden se pričnejo oz. nadaljujejo redni treningi v telovadnici.

 

 

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Badmintonček-Badmintončica 2022: Datum – 8. januar 2022!

Foto: Peter Recko Znan je datum 6. otroškega badminton festivala –Badmintonček-Badmintončica 2022, ki bo...

Prvi mednarodni airbadminton turnir v Sloveniji

V soboto, 18. septembra 2021 bo na peščenem igrišču Globoko potekal 1. airbadminton Slovenia...

Skupna fotografija: BK Pišece – BK Karizma

V sredo, 25. avgusta 2021 smo se na enodnevnem treningu v Pišecah srečali z...

Enodnevni skupni trening: BK Pišece -BK Karizma

Foto: Tadej Škof Včeraj smo se v Pišecah na skupnem enodnevnem treningu srečali z...

Več v Poročila