Spremljajte nas

Aktualno

Neuradno: 2. turnir U-13 bo 9. aprila 2022 na Ravnah…!

Foto: Peter Recko …Z začetkom leta se pričenja tudi nova tekmovalna sezona. Tekmovalna komisija BZS je ob koncu iztekajočega leta 2021 pregledovala vse prijave klubov za organizacijo posameznih državnih turnirjev za prvo polovico leta 2022… Prijavili smo se za organizacijo 2. državnega turnirja v kategoriji U-13 (9. april 2022) in neuradno je bilo to sprejeto…!…

Foto: Peter Recko

…Z začetkom leta se pričenja tudi nova tekmovalna sezona. Tekmovalna komisija BZS je ob koncu iztekajočega leta 2021 pregledovala vse prijave klubov za organizacijo posameznih državnih turnirjev za prvo polovico leta 2022…

Prijavili smo se za organizacijo 2. državnega turnirja v kategoriji U-13 (9. april 2022) in neuradno je bilo to sprejeto…! Vsi organizatorji in potrjeni datumi bodo uradno objavljeni v naslednjih dneh.

V soboto, 9. aprila tako lahko pričakujemo, da bomo na Ravnah gostili najboljše igralce in igralke v kategoriji U-13. Turnir U-13 bo potekal v posamični konkurenci in v mešanih dvojicah, kar nam omogoča, da ga lahko izvedemo na štirih igriščih.

V preteklosti smo bili dvakrat organizatorji v letu 2019 –enega državnega prvenstva (DP U-15) in enega državnega turnirja (1.turnir U-15). Obakrat smo bili primorani organizirati na Prevaljah, ker športna dvorana na Prevaljah omogoča postavitev sedem oz. osem igrišč, kar je bil takrat eden od pogojev za organizacijo turnirjev in prvenstev.

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Yonex Slovenia International 2022: V Mariboru tudi Azijci

Foto: Grega Valančič V Mariboru  bo od 18.-21. maja 2022 potekal mednarodni turnir Yonex...

Športnik leta 2021: Najboljša športnika sta odbojkar Klemen Čebulj in plavalka Janja Šegel

Na sliki, od leve proti desni: Župan Občine Ravne na Kor. Dr. Tomaž Rožen,...

Športnik leta 2021: Med prejemniki priznanj tudi Arijalda!

Zveza športnih društev Ravne na Koroškem vabi na prireditev ŠPORTNIK LETA 2021, ki bo...

2. turnir za otroke – četrtek, 5. maj 2022!

Na sliki: Podelitev priznanj udeležencem B skupine, Foto: Cvetka Praznik Na klubski ravni bomo...

Več v Aktualno