Spremljajte nas

Aktualno

Treningi ob “lockdownu”

Od jutri nas čaka 11-dnevna zaustavitev javnega življenja (1.-11. aprila 2021) zaradi slabšanja epidemiološkega stanja v Sloveniji. Danes, 31.3. 2021 bosta treninga potekala še v telovadnici, nato pa športna vadba ni dovoljena, razen športnikom z nazivom olimpijskega, svetovnega, mednarodnega in perspektivnega razreda in športnikom v starostnih kategorijah kadeti, mladinci in člani, ki so člani  državnih…

Od jutri nas čaka 11-dnevna zaustavitev javnega življenja (1.-11. aprila 2021) zaradi slabšanja epidemiološkega stanja v Sloveniji.

Danes, 31.3. 2021 bosta treninga potekala še v telovadnici, nato pa športna vadba ni dovoljena, razen športnikom z nazivom olimpijskega, svetovnega, mednarodnega in perspektivnega razreda in športnikom v starostnih kategorijah kadeti, mladinci in člani, ki so člani  državnih reprezentanc.

V tem zaprtju oz. “lockdownu”  seveda lahko trenirate individualno, zato vsem predlagam, da v teh prihajajočih dneh izkoristite lepo vreme in vsak zase izvedete nekaj samostojnega treninga v naravi.

Predlagam, da bi v enajstih dneh “lockdowna” izvedli najmanj 4 takšne treninge (vsaj 30 minut treninga – približno vsak 2-3 dan), za tekmovalce pa vsaj 6 treningov (najmanj 30 -45 minut treninga, približno vsak drugi dan), da boste ohranili splošno kondicijo, hkrati izkoristili treniranje in gibanje v naravi namesto vodenih treningov v telovadnici, in se nato vrnili nazaj v dvorano polni energije. Predlog vsebine treningov bom poslal v kratkem.

PokroviteljiNajnovejši prispevki

DogodkiVeč v Dogodki

Predstavitev AirBadmintona po Sloveniji

Novica za vse, ki vas zanima tudi najnovejša različica našega športa. Predstavitev AirBadmintona bo...

Polish U-17 International 2021: Eno četrtfinale za Slovenijo

Od 19.-21. marca 2021 je v šlezijskem mestu Bierun potekal mednarodni turnir Polish U-17...

Polish U-17 International -Bierun 2021: Slovenski kadeti na Poljskem

V šlezijskem mestu Bierun se je včeraj pričel mednarodni turnir Poljske za kategorijo U-17,...

Yonex Swiss Open 2021: Francosko slavje v mešanih dvojicah

Na sliki:  Delphine Delrue in Thom Gicquel  (Francija) Danes se je končal eden redkih...

Več v Aktualno