Tečaj za voditelja čolna marsikaterega fanta zanima

Ko sem se približno eno leto nazaj preselila v Koper, je moj brat bil zelo navdušen nad to idejo. Seveda me je po tistem velikokrat obiskal, saj je vedel, da imam zelo blizu morje. Moj brat je tisti tip človeka, ki obožuje morje in bi tam bil lahko vsak dan. Seveda je tudi sam izrazil željo, da bi se rad preselil na Obalo.

Soočil pa se je z ena problemom. Seveda ni si želel, da bi se naveličal morja. Tja se je načeloma hodil samo kopati in poležavati na plaži in bila sem skoraj stoprocentna, da ga bo to enkrat minilo. Zato sem začela iskati neke solucije. Našla sem tečaj za voditelja čolna. Bratu je bil ta tečaj kar precej všeč, ampak najprej moram narediti navaden tečaj za čoln. Kaj je naredil? Ta tečaj je bil predvsem navdušen, saj si je že predstavljal, kako si bo kupil čoln in se z njim ubadal celo poletje. Ko je končal ta izpit, se je prijavil na tečaj za voditelja čolna. Tečaj za voditelja čolna ni bil tako enostaven a s svojo trmasto glavo ga je enostavno naredil.

Bila sva seveda zelo ponosna na njega, ampak potem je nastal drugi problem, ker je študent in nima dovolj denarja, je ves denar seveda zapravil ravno za ta tečaj za voditelja čolna. Sedaj pa ni imel nič denarja, da bi si lahko kupil čoln in ta izpit dejansko izkoristil. Ker sem seveda najboljša sestra na tem planetu sem zbrala nekaj denarja in mu kupila čoln sama. Moj brat je bil tako vesel, da je začel skoraj jokati. Bila sem zelo vesela, da sem mu na nek način lahko pomagala in sedaj vem, da bo vsak vikend lepo pri meni spal na kavču in čez dan šel na svoj čoln. Zato sem seveda zelo vesela, saj ima nek zanimiv hobi, ki vem, da mu nikoli ne bo prekipel. Včasih povabi tudi mene in mojega fanta in skupaj se imamo res zelo lepo. Smo sredi morja, kjer nas nihče ne moti ni nobenih glasov in je samo morje okoli nas. Lepo se vržemo v morje, malo na kopamo in varno. To je celotna poanta našega poletja.

Tečaj za voditelja čolna marsikaterega fanta zanima